View Single Post
ישן 17-01-11, 20:35   # 9
IgalSt
מנהל פורום, עסק רשום

IgalSt's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to IgalSt

IgalSt לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE צפה בהודעה
אצלי לפחות מדובר ביותר מקובץ CSS נפרד. אני כבר משתמש (לדרישת הלקוח) ברקעים של PNG ובאופציות נוספות שמגבילות אותי טכנית משימוש בIE6, השאלה היא אם זה לגיטימי לדרוש מהמתכנת שלך לבצע שינויים והתאמות לIE6 (בתשלום)? לדעתי יש כבר מקום להצהיר שאתה לא מתעסק עם IE6.
אתה תמיד יכול להצהיר שאתה לא עושה עבודה כזאת או אחרת.
השאלה היא מה מחייב אותך החוזה, אם קיים.

נשמע כאילו שאתה נמצא בוויכוח מסויים עם לקוח ורוצה לשמוע מה מתכנתים אחרים חושבים.
אז במידה וזה המצב, הייתי ממליץ לתת לו פתרון עבור IE6 בכל מקרה: עשית כבר את רוב העבודה, תן לו הצעת מחיר שתהיה הוגנת גם עבורך וגם עבורו ותשמור על לקוח מרוצה.
במידה ואתה לא מסוגל/מעוניין לבצע את העבודה, בכל זאת הייתי משמש כאיש הקשר ומוצא קבלן משנה שיעשה את העבודה עבורך.

כמו כן הייתי ממליץ לבדוק עם הלקוח האם הוא רוצה בהתאמה מלאה וזהה לחלוטין לתצוגה של האתר כמו שהיא בשאר הדפדפנים או שהוא מוכן לוותר/להחליף אלמנטים כאלה ואחרים על מנת לחסוך עלויות.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE צפה בהודעה
רק לשם פרופורציה, לאתר ה-w3schools גלשו בדצמבר 2010 כ-4.4 % מהגולשים דרך IE6. מדובר בכמעט 1 מתוך 20 גולשים, זה לא זניח לחלוטין, וחשוב לזכור שמדובר באתר שמלמד בניית אתרים - בוודאי הנתונים הם יותר לטובת IE6 במציאות.
בעבר על אחוזים יותר גבוהים מאלה שהיו ל-FF היו אומרים שזה לא מספיק על מנת להתאים את האתר ל-FF.
מה גם שאני לא יודע אם w3schools יכול ללמד על משהו. מאוד ייתכן ומתכנתים נכנסים אליו תוך כדי פיתוח, ונשארים עם הדפדפן שעליו הם מדאבגים.
  Reply With Quote