![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דוט נט - לולאת for בתוך טיימר
הי,
הרבה זמן שלא התעסקתי בפיתוח תוכנה ואני עובד על משהו קטן בVB.NET השאלה עשויה לבוא לידי ביטוי גם בשפות נוספות, אשמח אם תוכלו לעזור. יש לי טיימר עם Interval של 4 שניות, בתוכו יש לולאה כזו: PHP קוד:
זה עובד, אולם כשהטיימר מופעל הוא לא ממתין בין הפעולות שבתוך הלולאה, הוא מוסיף את 10 הפריטים במכה אחת. אני צריך שהטיימר ימתין בין פעולה לפעולה (בזמן ששווה לInterval שלו) פתרון ממשי זה להכניס Sleep(4000) לפני הNext, אבל אני משוכנע שיש פיתרון טוב יותר אני תוהה אם יש לזה קשר לDoEvents .. תודה לעוזרים!
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 27-08-12 at 02:17.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא חושב שאתה צריך for
לדוגמא אתה יודע שאתה רוצה להכניס 10 פריטים אבל vb קורא את הfor כפעולה אחת בתוך הטיימר אז הוא עושה אותה ![]() אתה צריך להכניס פריט כל 4 שניות אז פשוט במקום for אתה צריך להכניס פריט לבדוק אם יש כבר 10 פריטים, ואם יש אז אתה מפסיק את ה interval. אני לא יודע vb אז קח javascript: תתיחס לזה כמו סודוקוד קוד:
var arr = []; var id = setInterval(add); function add () { if (9 == arr.length) clearInterval(id); arr.push('foo'); }; Last edited by perfeito; 27-08-12 at 05:00.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
זה לא כל הכיוון ..
בכול אופן כתבתי פיתרון! בתוך הלולאה אני מריץ: PHP קוד:
זה הרבה יותר יעיל עבורי משום שבתוך הלולאה אני מקבל נתונים באמצעות פקד אינטרנט, כך שזה הרבה יותר יציב להמתין עד שהייבוא אכן יסתיים מאשר להקציב לו X שניות, שעלול ליצור מצב לא נעים אם חיבור האינטרנט איטי.. שזה בעצם הפיתרון שרציתי תודה על העזרה..
# 4 |
חבר בקהילה
|
אה... ברור שאתה צריך להמתין למשהו עד שהוא יגיד שסיים, לא אמרת את זה
![]() חשבתי שסתם אתה כותב משהו.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|