|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שילוב עמוד php בוורפרס
איך אפשר לשלב עמוד php שמעלים דרך ftp בוורדפרס...עם העיצוב והכל...ניסיתי איכשהו להעתיק קוד מהעמוד single אבל לא עבד.(אם זה קשור) מה צריך לעשות אינקלוד ומה לעשות..(לא רוצה להשתמש בתגי php.בעמוד דרך הפאנל אלא לשלב עמוד שלם שאני ישים דרך השרת ) תודה
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות, אתה רוצה להסביר את עצמך יותר טוב?
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לי לדוגמא אתר בוורדפרס...עם עיצוב,סרגלים וכו...אני רוצה ליצור לו טופס כלשהו שאני יקבל נתונים מהמשתמש...יכניס למסד ושאר פעולות בphp...אז אני רוצה לעשות את כל זה בעמוד שאני יעלה לשרת,ושהוא יהיה חלק מהאתר..שיהיה בו את העיצוב,ושכל שינוי שאעשה בפאנל לעיצוב האתר ישפיע גם על העמוד הזה...מה שהבנתי שצריך לקרוא לפונקציות של העיצוב שם ולאנקלד כמה דברים,השאלה איך כי לא הצלחתי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תצטרך לקרוא קצת ולהבין, זה לא כזה פשוט סתם כך להסביר במיוחד שאתה משתמש בעיצובי Premium/אינם חינמיים.
http://codex.wordpress.org/Pages |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
למה זה לא עובד לי
אני מסתכל בקבצי תיקיה של העיצוב ורואה שיש בעצם קריאה לפונקציות ובאמצע הטקסט של העמוד הנה העמוד PHP קוד:
Call to undefined function get_header() מה אני צריך לאנקלד? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה רוצה בעצם לעשות טופס כלשהו שיכנס למסד. ואתה רוצה שהטופס ישתלב באתר במערכת ניהול וורדפרס. אבל מה אתה רוצה שיהיה בטופס? לאן אתה רוצה שהמידע ילך?
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא משנה באמת מה זה ישמש למלא דברים מבחיניתי כרגע שיהיה לי כמה קבצים ב FTP של העיצוב שישתלבו בעיצוב ואני יוכל לרשום בהם מה שבא לי.... קודים ב PHP .. (אני יודע שיש אופציה להשתמש בתגדי PHP בפאנל ניהול וככה לאנקלד קבצים. או לרשום פונקציות אבל זה לא טוב לי) תודה |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה רוצה שזה יופיע בעמוד אחד מסויים או בכל העמודים? תחת אותה הקטגוריה (כמו נגיד כל העמודי SINGLE)
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ואוו וואו ואווו!!! סטופ.
וורדפרס היא פלטפורמה. אתה לא יכול פשוט להוסיף דף PHP וזהו! זה לא phpnuke! יש חוק אחד חשוב לא עושים hack לcore!(כלומר- לא נוגעים בקבצים של המערכת). אתה צריך לבנות את זה כפלאגין. תתחיל לקרוא את ה codex של וורדפרס.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|