|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה | שרשור בVALUE וTYPE=FILE
יש לי את הקוד הבא:
PHP קוד:
-- עוד שאלה, ניסיתי לחפש קצת מידע על איך להזיז PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות.. ומה זאת השורה הראשונה..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני מנסה לעשות להכניס את הקוד IMG בשלמותו לתוך VALUE בINPUT
הבעיה היא שכשאני רוצה למשל לרשום גרשיים זה פשוט הורס את הVALUE ורושם רק את ההתחלה.. אני מנסה לעשות כמו קוד לאתרים במערכת העלאת תמונות.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
בקשר לשאלה הראשונה מוזר שהגרשיים מוציאים אותך מהVALUE כי רואים שהוספת סלאש כמו שצריך.
אולי את הפתיחה של ECHO עשית גם בגרשיים ולא בגרש...אני מתכוון, תנסה לעשות ככה נגיד: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
בhtml אי אפשר להבריח תווים עם סלאש - זה מתייחס אל הגרשיים בתור סוף,המחרוזת לא משנה מה יש לפניהם.
במקום גרשיים תשתמש ב"e; ובמקום הסוגריים משולשים - < ו- > או שפשוט תכניס את המחרוזת לפונקציה htmlspecialchars היא תעשה,את ההחלפה הזאת בשבילך
# 6 |
חבר מתקדם
|
מתן, עדיין לא עובד, אותה תוצאה..
אלמוג, אם אני אשים "e; בVALUE זה פשוט יציג לי "e; ולא " |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
זה בגלל שטעיתי בקוד - זה " ולא עם e כמו שכתבתי קודם
וכמו שאמרתי יש לך פונקציית php שעושה את ההחלפה בשבילך (htmlspecialchars)
# 8 |
חבר מתקדם
|
אוקיי הצלחתי תודה, אבל לגבי להזיז את הINPUT TYPE=FILE עדיין לא הצלחתי, אשמח לעזרה..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
מה הכוונה להזיז? אתה יכול להשתמש בפרמטרים הרגילים (position, top, bottom, right, left)
# 10 |
חבר מתקדם
|
כן אבל אני רוצה רק להזיז את הבחר קובץ http://ufu.co.il/files/bri10na1zn9bvguz8a1m.png
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|