|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
האתר שלי צנח בפתאומיות
בבעלותי אתר תוכנות להורדה (חוקי).
מאז ומתמיד הייתי מקום שני תחת המילה תוכנות להורדה(מקום ראשון היה נענע10, ומתחתי FXP) מסיבה לא ברורה בתאריך 25.4 האתר צנח למקום שמיני (כנ"ל לגבי FXP שגם ירד משמעותית). למישהו יש הסבר לתופעה? האם האתר יחזור למקומו הקודם בגוגל? כתובת האתר היא: http://www.programfiles.co.il כניסות: http://extremetracking.com/open?login=programf תודה חברים, גיא.
# 2 |
חבר על
|
שמעת על עדכון פינגוון?
# 3 |
חבר בקהילה
|
לא, מה זה?
# 4 |
חבר על
|
http://insidesearch.blogspot.com/201...h-quality.html
ב 25 לאפריל זה תאריך העדכון של פינגווין , גם בעלי אתרים בארץ ובעולם ראו ירידות משמעותיות בתנועה ובמיקומים.
SDesigner.co.il - עיצוב ובניית אתרים ופורומים מבוססי phpBB, מוזמנים להיכנס לאתר החדש ![]() VerySimple.co.il - בניית מערכות CMS בהתאמה אישית. מחפשים אחסון אתרים אמין וזול? Last edited by Shlomi062; 02-05-12 at 23:31.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקי, עשיתי על זה גוגל והבנתי בגדטל.
אבל מה באתר שלי לא תקין? את התוכן אני כותב בעצמי והאתר ממש איכותי. העדכון הזה נועד להוריד אתרי ספאם ולא אתרים איכותיים כמו שלי.
# 6 |
חבר על
|
אתר איכותי שברשותי פשוט עף אחורה משהו כמו 100 מיקומים, בעוד שכמה אתרי ספאם רק התחזקו!
# 7 |
חבר בקהילה
|
פשוט ביזיון, שאתרים חסרי תוכן נמצאים מעליי.
אם למישהו יש פתרון או עצה איך לשפר את הדירוג אשמח לשמוע. חבל שגוגל לא יודע לזהות קהילות איכותיות (כמו זאת).
# 8 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
הייתי מציע לך לא לעשות כלום, כמו בעדכון הפנדה הראשוני, היו ירידות גדולות ואז לאט לאט היו תיקונים.
בכל מקרה עדיין יש המון השערות מה גורם לירידה או מה בדיוק העדכון עושה... האם הוא מוריד את הערך של קישורי פוטר? של תוכן? פשוט צריך להמתין ולעשות ניסויים כדי לבדוק. |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אני מניח... וזאת הנחה כי אין לי עדיין הוכחה חותכת לזה... שזה קשור להפרת זכויות יוצרים, האם קיבלת ב WMT הודעות על הסרת דפים ממנוע החיפוש?
ותגיד תודה שרק צנחת, אני נעלמתי ב 2 ביטויים חזקים בתחום פורום/פורומים... וככה גם עוד כמה שאני מכיר בתחום , הקטע שהדבר היחידי שגוגל התריע עליו ב WMT הוא הקטע הזה של הסרת דפים בגלל הורדות לא חוקיות.... מה שכן, יש טופס שניתן להפנות לגוגל במידע ואתה חושב שנפגעת מהעידכון פנדה, היה לי עוד אתר שנפל לעמוד 2 , שלחתי להם את הטופס ותוך איזה 8 שעות חזרתי לעמוד ראשון... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
2. אשמח אם תוכל לתת לי לקישור לטופס.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|