![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה | וורדפרס
התקנתי וורדפרס על אחסון, את הקובץ wp-config.php התקנתי ידני..
עכשיו אני מנסה להעלאות תבניות וורדפרס וזה רושם לי את זה: " לא הצלחתי ליצור את התיקיה /home/tomer/domains/tomer.ibuild.co.il/public_html/wp-content/uploads/2012/04. יש הרשאות כתיבה לתיקיה שמעליה? " איך אני נותן הרשאות, למי אני נותן הרשאות? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תיתן ל UPLOADS הרשאות 777,
אם יש לך בעיה עם זה תיצור קשר: michaelne3
# 3 |
עסק רשום [?]
|
חשוב מאוד שתבין את ההשלכות של "הרשאת 777" לפני שאתה משתמש בה ככה סתם.
WordPress פועלת בצורה הטובה ביותר כאשר הסקריפט (למעשה התהליך) רץ תחת המשתמש וההרשאות של הבעלים שלו (שהוא בד"כ גם בעל האחסון והבעלים של שאר קבצי המערכת). נדמה כי זה לא המצב בשרת שעליו אתה מאוחסן, שכן אצלך בשרת נראה שהסקריפט רץ תחת משתמש משותף שהוגדר להריץ את כל הקבצים של כל המשתמשים. הרשאת 777 אולי תפתור את הבעיה במקרה הספיציפי הזה אבל אתה תתקל בבעיה דומה כמעט בכל פלאגין, תבנית עיצוב או שינוי מהותי כלשהו שתרצה לבצע במערכת. תוכל כמובן לתת הרשאת 777 לכל הקבצים והתקיות ולפתור את המצב - אבל אז סביר להניח שתמצא את עצמך מהר מאוד עם מסך שחור ודגל של פלסטין על הדף הראשי שלך. העצה הטובה ביותר עבורך תהיה להעביר את המערכת לשרת שבה התצורה שתיארתי לעיל מתקיימת, ככה המערכת תעבוד לך בצורה האידיאלית שלה. אתה יכול לדבר עם ספק האחסון ולשאול אותו האם יש לו שרתים שכן פועלים ככה והאם אתה יכול לעבור אליהם, אם לא - אולי כדאי לשקול מעבר לספק אחר עם שרת מתאים. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|