|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
חדשה פה =] , כמה עבודות ופרטים
שלום שמי נאור , מעצב כ 5 חודשים בערך
![]() הניקים , האחרים שלי בפורומים הם : iDea ו SensesOul אבל הניק הנוכחי שלי ואני מקווה שאני ישאר איתו הרבה זמן הוא inSkizer =] אני עוסק בעיצוב גראפי ז''א מכל מיני אילוסטרציות למניהם אילוסטרציה- איור אשר נלקח מתמונה אמיתית ונעשה בתוכנה גראפית .., כמובן לא העתקה =] , אוקי אני יראה לכם כמה עבודות מתקופתי האחרונה ואני אשמח לקבל את דעתכם אליהם =] סבבה אז מתחילים ![]() עכשיו אני יראה לכם משפחה שהמצאתי שמה משפחת ''Spoki'' 1 ![]() עוד אחד ![]() זהו לבנתים יש עוד כמה אבל אני יראה בהמשך .. ועכשיו לעוד עבודה עם מפלצת שלי הינה ![]() ועבודה אחרונה שלי לבנתים =] : http://www.rar.co.il/files/eMule-1134573027.jpg .. מצטער על כל הבאלגן שעשיתי באשכול חח . =] תגובות יתקבלו בברכה!:qqb006: |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
יפה יפה....ברוך הבא
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד רואים שיש רמה@@!@
# 4 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד ! לא נראה לי שתאה 5 חודשים נראה לי יותר
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש חדש
|
יפה מאוד, מקווה שתהנה בפורום.
יום טוב, אור.
# 6 |
משתמש חדש
|
חבל שככה נראה לך =] ^
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
פשש אהבתי! ברוך הבא!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
I like It !
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ברוך הבא idea
מכיר אותך מישרארט =].... אחלה מעצב בטח ברמה של 5 חודשים אתה פשוט מעולה בעיצוב עבודות כאלה =] תראה זה בסדר פה אין חוק המגביל להצגת עבודות גדולות מהעמוד אפחד פה לא שם "זין" ( סליחה על הביטוי ). מקווה שלא תעבור מחוות לא נעימות פה כמו של גניבות וכו'.
# 10 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תותח
למדתה לבד לעצב? או שהייתה בקורס או משהו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|