![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש]ריסיילר אחסון אתרים
שלום לכולם,
אני כרגע מאוחסן כבר כמה חודשים בחברת אחסון יחסית גדולה בישראל עם ריסיילר: 100GB אחסון 100GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה במחיר 40 שקלים - האחסון ללא נפילות בעיות והוא אפילו מהיר לא זכור לי שהיה לי בעיה. הבעיה היחידה שלי היא התמיכה הגרוע מאוד שהיה לי שם על כל שאלה הם רצו 190 שקל לשעת טכנאי או חלק ממנה. לכן אני מחפש מקום להעביר את האתרים שלי. כמה דרישות מאוד חשובות! שרתים מהירים, ללא נפילות, ונתונים מעודכנים כגון PHP5,MYSQL מעודכן בגדול אני נופל על הרבה חברות בארץ עם דברים משנת 2006 וזה דיי מעצבן. אני מחפש ריסיילר פחות או יותר בסדר גודל של הריסיילר הנוכחי שלי ובמחיר הוגן. תשלום כרטיס אשראי באופן חודשי קבוע. תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לך
החלטנו לבצע מבצע חודש (עם אתה ממשיך גם אחרי זה המחיר נשאר אותו דבר) נפח דיסק 100gb תעבורה 100gb כל השאר ללא הגבלה רק 50 שקל לחודש בכל אחסון ורייסלר מגיע אבטחה של: - חסימת פונקציות מסוכנת בPHP - חסימת באגים בPHP וApache וFTP - חסימת באגים בDA - קינפוג נכון של HTTPD.CONF, PHP.INI - קינפוג נכון של IPTABLES - חסימת מחלקות POSIX בCGI - התקנת FireWall - התקנת Anti-Virus - חסימת מתקפות DDOS על הUDP והTCP - חסימת מתקפות Buffring אמצעי תשלום: העברה בנקאית כרטיס אשראי (10% עמלה) פאייפל (6% עמלה) חיוב טלפוני (עמלה 33%) מזומן בזמן דרך הדואר יצירת קשר מחלקת מכירות: טלפון: 072-234-2031 / 052-792-9998 ימים: א-ה, מהשעה 9:00 בבוקר עד השעה 21:00 בערב בימי שישי וחגים: רק תמיכה טכנית אימייל תמיכה : hosting@malker.co.il מחלקת תמיכה טכנית: טלפון: 072-234-2031 / 052-792-9998 ימים: א-ה, מהשעה 8:00 בבוקר עד השעה 00:00 בלילה בימי שישי וחגים: רק תמיכה טכנית אימייל תמיכה : support@malker.co.il האימלים נבדקים כל 24 שעות לתלונה או אחר admin@malker.co.il פקס: 153:5881411 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|