|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שינוי תצורת התמיכה בישראל-סרב
עד כה הייתי המון בתוכנות מסרים
רציתי להודיע ללקוחות של ישראל-סרב.. שמהיום אני יהיה הרבה פחות.... יש מתחזק שידאג לשרת שיעבוד מעולה כל הזמן ואני תמיד יענה לטלפון כמובן בשעות סבירות ויעזור לך מיידית... אני יודע שיש לקוחות צעירים אבל באמת אל תתביישו להתקשר אליי אני בנאדם מאוד נחמד :qqb003: אז זהו ...באמת שאפשר תמיד להתקשר בשעות סבירות ואני ישתדל לענות ולעזור ולתוכנות מסרים אני יכנס פחות...בלילה כנראה.... המספר - 0525680075 - תטרידו אותי באמת חופשי ואל תתביישו להתקשר אני כאן לעזור לכם! השעות תמיכה הם בערך כל יום מ14:00 עד 22:00....אפשר גם קצת מעבר לנסות אבל לא בטוח שאני יענה... עוד אפשרות ליצור קשר זה עם התומך הטכני שלנו , דור...הוא יהיה יותר בתוכנות מסרים כמובן וישמח לעזור.... אייסיקיו : 4014023 מסנג'ר : bestman3@walla.co.il כמובן אני מבקש לא להתקשר ב3 בלילה רק אם יש לכם גנב בבית ואין לכם למי להתקשר :qqb003: *עותק מסוים של הודעה זו ישלח במייל ! שוב פעם , אל תתבישו להתקשר ! אני יודע שיש כאלה שמתביישים וכ'ו...באמת תתקשרו חופשי גם אם סתם בא לכם לדבר וגם אם יש סתם בעיה קטנה שלא דחופה...באמת תתקשרו אני רוצה שתתקשרו ![]() זה הכל.. בן. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה
וואני ירים לך טלפון עוד שעה- שעה וחצי ככה לשגע אותך חחח סתם ![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
חחחח בהצלחה.
אני משגע אותו בפלאפון כל יום....חחח יום נעים.
חבר על
|
בהצלחה בן בן אתה הולך להתחרפן
![]()
חבר על
|
יפה ,
חברה רצינית אמורה לתת תמיכה יותר דרך פלאפון ולא דרך מסנג'ר , זה ניראה יותר רציני. אבל לפעמים אפשר להיות לכמה דקות בICQ .
Permanently Banned
|
הוא לא אמר שהוא בכלל לא יתחבר לאיסיקיו הוא יתחבר פחות.
בהצלחה בן (=. |
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
יפה על העידכון,באמת חברה רצינית!
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה לכולם !
|
![]() |