|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
דברים קטנים שמקדמים את האתר בגוגל
דברים קטנים המקדמים את האתר במנוע החיפוש של גוגל:
דפי HTML (אם האתר/הפורומים לדוגמה מסתיימים ב-PHP אז הדירוג יהיה נמוך יותר). דומיין שנקנה לשנתיים. קידוד XHTML תקין. מישהו מכיר עוד דברים מזעריים שיכולים לקדם את האתר בגוגל? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מי מבטיח לך שקנית דומיין לשנתיים תביא לך קידום חזק?
# 3 |
עסק רשום [?]
|
מישהו יכול או יודע לאמת שורה זאת??
דפי HTML (אם האתר/הפורומים לדוגמה מסתיימים ב-PHP אז הדירוג יהיה נמוך יותר). נראת לי קצת מוזר.
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בנוגע לדפי HTML - שים לב שהרבה בעלי פורומים מתקינים מוד שהופך את הדפים ל-HTML. ככל הנראה בכדי לקדם את דירוג האתר בגוגל. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
domain.com/Page/ID ולא domain.com/page.php?id=ID אבל סתם ככה, דפי HTML לא עדיפים על PHP... ודומיין לשנתיים עוזר לקידום?? איפה שמעת את השטות הזאת? זה לא משנה כלום |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אני לא מסכים לגבי סיומת הדפים ותקופה הקנייה, LIVEDNS רוצים שתחשוב שעצם זה שקנית דומיין לשנתיים זה כאילו נתת לאתר שיישב עליו וותק של שנתיים וזה ממש לא המצב.
קוד תקני זה יתרון גם בHTML וגם בXHTML, כמובן שXHTML עדיף. לא הגדרת דברים קטנים אז אני פשוט אתן לך הגדרות לדברים שעושים ONSITE, בסדר החשיבות לדעתי: TITLE רלוונטי לביטויים כותרת H1 עד 2 כותרות (לא יותר מזה ולא 2 זהות) היררכיית קישורים קישורים לעמודים צפים או לא רלוונטים יהיו עם NOFOLLOW (עמוד צור קשר / שליחת פוסט או אשכול / פרופיל משתמש / תנאי שימוש)
# 7 |
חבר על
|
מיותר לחלוטין.
# 8 |
חבר חדש
|
80 אחוז מעבודת הקידום זה לינקים נכנסים לאתר שלך
# 9 |
חבר בקהילה
|
כל אחד מביא פה את דעתו, בקידום אתרים אין משו בדוק
האלגוריתם של גוגל משתנה מרגע לרגע וכל פעם יש תנאים אחרים. ולגבי ה "קידוד תקין" אני חושב שזה שטיות מפני שאפילו האתר של גוגל לא עומד בתקן, מה שכן זה תומך בכל הדפדפנים שזה יותר חשוב. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|