![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ניסיון ראשון ל-ThemeForest
שלום, החלטתי לנסות את מזלי ב-themeforest
בלי להתחכם בניתי עיצוב פשוט נקי ורציני (אני מקווה לפחות) אני מניח שזה עדיף לניסיון הראשון... =] http://tamir.beastserv.com/ok/ הייתי שמח לקבל תגובות בונות שיעזרו לי להתאים את העיצוב לרמה של themeforest או לפחות לדעת מה אתם חושבים על העיצוב תודה מראש ושבת שלום! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
חחח לא משנה דחו אותי...
Your template does not provide a unique enough design with the necessary design quality, features and options to compete in the marketplace at this time. As higher quality templates become available in the marketplace, approval requirements will increase to maintain appropriate marketplace quality. You might consider improving your design with more unique features and graphics in order for it to stand out among other marketplace items. However, a unique design will be a key factor for approval. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
למחוק את התגובה בבקשה , התבלבלתי באשכול.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כן אתה צודק אני פשוט לא מצליח למצוא מאגר של פונטים ואני משתמש בפונטים ממש גרועים
יש למישהו איזה מאגר פונטים טוב? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
www.dafont.com רק תוודא שהפונטים שאתה משתמש בהם מותרים לשימוש מסחרי Free for commercial use |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
ההמלצה שלי היא שתקנה פונטים שאתה מתחבר אליהם ומתכוון להשתמש בהם בעבודות שלך... פונטים הם חלק מהרושם הראשוני שאתה משאיר, ואתה רוצה להשאיר רושם ראשוני טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|