|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הצעות וטיפים לשיווק פורום
שלום לכולם
![]() אני רוצה לקדם את הפורום שלי עוד .. כרגע הפעילות היא לא גבוהה היא דיי מינימלית אך לא בהגזמה הייתי שמח לשמוע לכל מיני טיפים והצעות איך להביא משתמשים לפורום ? תודה רבה ![]() אגב, כל מיני הצעות שידועות לי ולא צריך לציין: תוכן .. :S |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
בזמנו רשמתי לך כמה הערות איך להפעיל את הפורום - בדוק בנושאים קודמים שלך.
# 3 |
חבר וותיק
|
סבבה אני יעבור על זה,
אגב איך אני יכול להעלות קצת את המיקום, אני יודע שזה לא בלחיצה כפתור, אבל אני צריך קצת כיוון, לדוגמא: תפרסם מאמר ב.. עם .. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
שלום HHaim,
ציטוט:
אבל הייתי אולי ממליץ לך לקדם תוכן איכותי שיש לך באתר. מה זה אומר..? לקחת משהו שאנשים מחפשים הרבה לדוגמא Counter-Strike יש לו תמיד ביקוש. להוסיף תוכן טוב ולנסות לקדם אותו בגוגל וככה בעוד כמה נושאים. מה זה נותן לך..? במקום לעבוד על כמה מילים בסיסיות שאתה רוצה לקדם אותם במנועי חיפוש כמו "פורום" "קהילות" וכו.. אתה פורס מגוון רחב של נושאים ואותם מקדם. אותו אדם שאשמח לקבל את המידע הטוב שיש באתר שלך אולי גם הצטרף לאתר. מקווה שהצלחתי אולי לעזור. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
קידום האתר בעיקר זה מה שחשוב
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על