|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() אם משהוא יודע איך אפשר לבצע עברת גולש לעמוד מסויים לפי שעה (של השרת כמובן) נכניס (קוד php או כל שפת צד אחרת) נגיד בשעה ותאריך מסויים כל גולש שנכנס לעמוד או לאתר יגיע לעמוד אחר חשוב לציין שאם לא הגיע השעה הנקובה הגולש השאר בעמוד שהוא נכנס רק אחרי השעה הוא יגיע לעמוד שרצינו ---- הדגמא ממשית: גולש מסתובב בתוך אתר ובשעה נגיד 15:00 ברגע שהוא ינסה שוב להיכנס לאתר או ירענן את עמוד הוא יעבור בצורה אוטומטית לעמוד מסויים ----- משהוא יודע איך עושים דבר כזה? ממש יעזור לי שיהיה שבת שלום ![]()
בברכה יואל מצחיק , צחוקים שידורי ספורט *מוכר דומיינים בתשלום בpaypal, מכל הסוגים! Last edited by israeli; 05-08-11 at 17:47.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שרשמתי: גולש מסתובב בתוך אתר ובשעה נגיד 15:00 ברגע שהוא ינסה שוב להיכנס לאתר או ירענן את עמוד הוא יעבור בצורה אוטומטית לעמוד מסויים אם כן אתה גדול!!!
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן זה זה, תשים בחלק העליון למעלה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
ענק!
השאלה אם ניתן לבטל את הקוד הזה נגיד בשעה 16:00 הוא ישאר בתוך אתר? (כאילו שהקוד הזה יבוטל) ושאלה נוספת אם אפשר איך אני נוקב בשעה מדוייקת ולא ב18 שזה מ6.. ותאריך... הוא יעביר אותו
בברכה יואל מצחיק , צחוקים שידורי ספורט *מוכר דומיינים בתשלום בpaypal, מכל הסוגים! Last edited by israeli; 05-08-11 at 17:56.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני מניח שאתה רוצה לגרום לאנשים שנכנסים בשבת לעבור לעמוד אחר? אם כן, זה ממש מציק
אבל בכל מקרה... PHP קוד:
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 |
חבר על
|
תודה רבה, מכיוון שגם אני מתעניין בנושא, israeli ברשותך אני ישאל שאלה.
האם ניתן לעשות את אותה הפעולה באמצעות JS ? תודה.
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואז תבין איך לעשות את זה |
|
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט: