![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עזרה PROGRES BAR
אני מנסה לבנות מד התקדמות לאתר ופשוט לא מצליח חיפשתי בגוגל ועברתי עשרות דוגמאות וזה לא מסתדר לי
אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך עושים מד כזה איך מוסיפים לו אחוזים ואיך מציגים הודעה שזה ב 100% יעזור לי המון תודה רבה !!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי,
אתה רוצה לכתוב אחוזים ושזה יציג הודעה במספר אחוזים מסויים? למשל אתה כותב שהגעת ל 30%, וזה נותן הודעה שכתבת מראש ל 30%? וכשאתה מגיע ל 100% אתה רוצה שזה יציג הודעה שכתבת מראש? אם כן, תלמד על IF. תראה את הקורס שלי ל PHP, יש שם מדריך לתנאים (IF): http://www.youtube.com/user/nir1996 |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
הבעיה שאני צריך את זה דינמאית
ולכן זה לא יכול להיות ב php |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אפשר לבצע פעולות דינאמיות עם שימוש בצד לקוח:
http://t.wits.sg/2008/06/25/howto-php-and-jquery-upload-progress-bar (לי יצא לעבוד עם פונקציית uploadprogress אבל אני יודע שאפשר לבצע את זה גם עם APC) בהצלחה!
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש לך ספריית jqueryUI שהיא מתמקדת ספציפית בכל הקטע של הממשק שהיא כוללת באר התקדמות בין היתר אבל גם הרבה יותר דברים - זה לדברים כללים. בשביל העלאה לאתר יש לך את הקישור שהביאו למעלה שלא בדקתי אבל יכול להיות שיהיה מה שאתה צריך.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
Progress Bar של העלאה או סתם אפקט של חישוב?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אני מריץ פקודה על השרת ושומר במסמך טקסט את האחוזים אני צריך שזה יקח את האחוזים ממסך טקסט ולפי זה יבצע
תודה רבה !!!! |
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אוקיי, אז מה שהייתי עושה, זה ב-Ajax בודק כל - נגיד - 5 שניות את מסמך הטקסט. אתה לא חייב לשלב בזה PHP או שפת צד שרת אחרת, פשוט תפנה ישירות לקובץ. לאחר שלקחת את המספר, תתאים לו פיקסלים: נגיד שהבר שאתה רוצה הוא ברוחב 300 פיקסלים, והתשובה מהשרת היא 56%, ההתאמה היא עיגול של התוצאה
קוד:
56*300/100 |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
אתה יכול לתת לי דגומא ?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |