![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
לא מוצאים את הבלוג שלי בגוגל!
אוקיי אז היה לי אתר בתפוז של סדרות לצפייה ישירה,
ועברתי לאתר חדש של בלוגר כדי להרוויח מהאתר גם כסף בעזרת גוגל. *מהבלוג של תפוז כל הקישורים מובילים לבלוג החדש בקיצור, אני כבר כמעט חודש עם האתר החדש, יש כ4000 כניסות ביום, האתר מצליח והכל טוב. אבל הבעיה היא שבגוגל לא מוצאים את החדש אלא את הישן. *השם של האתר הוא זהה וגם הכתובת, רק שבאחד זה BLOGSPOT אחרי השם אתר ובשני זה תפוז (זה כל השוני בכתובות.) הקטע הוא שנגיד הסידרה הכי פופולרית באתר היא אחים ואחיות. ואם מחפשים אותה בגוגל מוצאים רק את הבלוג בתפוז ולא את זה החדש. וב"תוויות" בפוסט בלוגר יש כל מיני תוויות כמו אחים ואחיות לצפייה ישירה וכאלה.. איך אני עושה שלא ימצאו את תפוז אלא רק את של בלוגר? או לפחות ששל בלוגר יהיה בגוגל לפני של תפוז. יש משו 106 או משו כזה שאני יודע שמעדכן באתר החיפוש אבל אי אפשר לעשות את זה בבלוגר ובתפוז. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני מניח שאי אפשר לעשות הפניית 301 לבלוגר מתפוז.
כדאי לך לנסות להוסיף עוד תכנים (מלבד הסרטים עצמם) שעוסקים בנושא של האתר או בקטגוריות ספציפיות. כמובן, קישורים ממקורות טובים יוסיפו הרבה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מכיר את התופעה הזאת מקרוב.
האתר שלך כנראה סומן כאתר ספאם, מה לעשות כל התוכן באתר זה התוכן של התאור של הסדרות - שהוא מופץ ברחבי הרשת. תוסיף תוכן מקורי.
# 4 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
הכי טוב לדעתי זה להסיר את התכנים בכל הפוסטים בתפוז ולהחליף אותם בקישורים לאותם פוסטים באתר החדש, תיצור איתי קשר במידה ואתה צריך עזרה, יש לי ניסיון בדברים האלה:
מסן: shuval10@walla.co.il icq: 266699299
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|