|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת נוראה על SKYHOST.co.il .
לאחר שהזמנו מהם דומיין, לפני יומיים, אין קול ואין עונה .
הוא טוען שהפלאפון בתיקון, הוא לא מתחבר לאמ.אס.אן כבר יומיים . יש לציין שקיבלנו את הדומיין, אבל אנו צריכים תמיכה בממשק . שהתקשרנו אליו הביתה, הוא כמעט "רצח" אותנו . כל האפשרויות תמיכה שלו באתר, לא זמינות, לא עובדות, או שאף אחד לא שם עליהם . וכשהוא כבר מתחבר, הוא מתעלם, הוא מחליף שמות בMSN, אבל מתעלם מההודעות . מה לעשות ?
חסום
|
נו טוב במיקרים כאלה אני יכו להגיד לך רק
משתתף בצערך.. כנראה שאין פיתרון כאשר אתה מתקשר לכל המקומות האפשריים והבחור לא עונה וכאשר אתה תופס אותו בבית הוא כמעט"רוצח" אותך אז באמ שאין פיתרון. כמובן שנשאר לך לחכות לתגובה של סקי הוסט |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני קיניתי ממנו דומיין כמו שאתה אמרת זה גם היה ככה מספר ימים לא היה ניתן להסיג אותו
אבל לבסוף הוא נתן לנו את הדומיין.=\
Member
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
חסום
|
קיבלת את הדומיין ? אז מה אתה רוצה ממנו ?
הוא לא חייב לתת לך תמיכה בממשק של GODADDY , אם זה של GODADDY .. אם זה הממשק שלו עליו הוא הבטיח לך תמיכה מראש וידעת שהוא יתן תמיכה , אז הוא אשם פה .. |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
זה ממשק שנמצא על השרת שלו ? הדומיין מופנה לשרת שלו ? חוץ מזה , לכולנו יש מקרי חירום .. אולי קרה לו משהו והוא לא מתחמק :qqb010: |
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חבל מאוד, זה באמת מעצבן, לחבר שלי זה קרה עם netclass.
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
פש, חבל מאוד שהם עושים כאלה דברים.
זה נותן שם רע. =|
חסום
|
ציטוט:
הוא רשם מספר ימים ואגב הוא כן מחוייב לתמיכה ללקוח אז על מה הוא גובה כסף בעצם על דומיין בלי תמיכה הרי למה חברה לוקחת יותר כסף מאשר היא קונה מהספקית אח תהסיבו תהיא תמיכה. תפסיק לדבר שטויות אתה מיום ליום רק מדרדר את מצבך, שלהזכירך הוא לא כל כך טוב |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|