|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצגה | אקסייז - עיצוב אתרים בזול
![]() על אקסייז פתרונות עיצוב מתקדמים : אנו בסטודיו אקסייז רואים את ההצלחה שלכם לפני ההצלחה שלנו באקסייז הצוות מעניק ללקוח שביעות רצון , כשהלקוח לא מרוצה אנחנו נעשה הכל כדי שהלקוח היה מרוצה , עד כדי כך בלהתחיל עיצוב חדש ! עיצוב אתר הוא המרכיב המרכזי באתר שלכם , כשאין עיצוב יפה לא מתייחסים לאתר במקצועיות , לאתרי תדמית העיצוב הוא החלק הכי חשוב באתר , וכשיש עיצוב יפה הוא מושך לקוחות פוטנציאלים רבים והמוני מתעניינים . באקסייז תקבלו שירות טלפוני 24/7 , תמיכה מלאה כל שעות היממה , זמן קצר לקבלת העבודה אחרי תשלום , וכמובן עיצוב מקצועי ! למה לבחור דווקא באקסייז ? - באקסייז תקבל פתרונות עיצוב איכותיים המתאימים לאתר שלך ! - באקסייז אנחנו סמים דגש על שירות טוב , ועם קשר טוב עם הלקוח לאורך כל הדרך כדי שהלקוח יהיה מרוצה ! - באקסייז תקבל תמיכה 24/7 לשינוי דברים בעיצוב שלך וכל מה שכולל . - באקסייז המחירים זולים ומתאימים לכל כיס ! יש לבקר בדף מחירון העיצובים שלנו . בהצלחה בבחירה , ומקווים שתבחרו בנו ! מחירי סטודיו אקסייז : עיצוב אתר ( הוסטינג , שרתי משחק , פרוטופיליו , וכו .. ) - החל מ 100 שקלים בלבד ! עיצוב פורטל ( הורדות , צפייה ישירה , משחקים , וכו .. ) - החל מ 150 שקלים בלבד ! עיצוב לוגו + באנר - החל מ 35 שקלים בלבד ! אלו מחירי סטודיו אקסייז . איזה שיטות תשלום ישנם באקסייז ? - בנק , PayPal , ודואר . לאתר : עיצוב אתרים , עיצוב אתרים בזול או : http://www.Xaez.co.il/
# 2 |
חסום
|
אתה יודע מה הבעיה שלי עם מעצבים ומתכנתים?
יש את אותם אנשים שנותנים את המחיר שלהם מראש, בלי להתחייס למה הלקוח מבקש וכמה זמן אתה תעבוד על זה... אני יודע שאם יש עבודה שיקח לי שבוע לעבוד עליה אני לא ירשום מחיר קבוע של יומיים (אני לא ירשום מחיר קבוע בכלל, אלא אם הכנתי את זה מראש) לגבי האתר: אתר תדמית לחברה רצוי שהתפריט יהיה למעלה על מנת לנווט בצורה יותר נוחה באתר לכל לקוח גם שלא מבין יותר מדי באתרים. עמוד הלקוחות: "להצגת העבודות יש לעבור לעמוד הראשי , שם יש עבודות זזות , כל עבודה שתרצו לראות את כולה תלחצו על התמונה ויפתח העבודה המלאה . לא הסתדר , לא הסתדרתם ? צרו קשר בעמוד יצירת הקשר, ואנו נראה לכם את עבודותינו ." מה הבעיה לשים שליפה ממסד של רשימת ללקוחות או סתם לשים HTML!! "מיקומנו : מעלה אדומים" מיותר מאוד! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש לכם מסן?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
גפן תודה על הבונה .
1. בד''כ אני לא מפרסם במקומות של ילדים שלא מבינים באתרים ולכן הבאר למטה . 2. העבודות לא מוצגות כרגע כי אני הייתי צריך לעשות גלרייה פלאש והמקודד של האתר עמוס בעבודות ולכן אין לו זמן לעשות לי את זה . ושי , כן אך אני בקושי מתחבר אליו ויש לי איתו בעיות , יש מצב שתיתן לי פרטים אחרים ליצירת קשר ? אם אין בכלל אפילו פלאפון זה טוב אני יצור איתך קשר ..
# 5 |
עסק רשום [?]
|
http://www.xaez.co.il/works.html
WTF?! שים כמה לינקים אם אתה לא יכול לשים גלריה, אבל משפט כזה מראה על חוסר רציניות גמור.. ולמה יש תפריט רק למטה? ובתפריט למטה כשעוברים על הלינקים זה דוחף שמאלה את מה שמשמאל בגלל האפקט וזה סתם מציק. ותעיף את המונה כניסות, זה אתר שאמור להיות של חברה, זה לא מראה על רציניות. אם אתה רוצה מונה אז שים אנאליטיקס, אבל המונה הזה לא מתאים לאתרים של חברות ובגלריה אתה חייב להוסיף חצים כדי לנווט בין העבודות, עכשיו זה ממש לא נוח לצפות בעבודות |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אוקי אני אשתמש בהערות שלך ואסדר , תודה .
# 7 |
חבר מתקדם
|
מומלץ .
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני חייב מסן בכדי להעביר לך עבודות ולסגור מחירים
|