![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש אחסון חזק
שלום,
אני מעוניין באכסון לאתר סרטים שהסרטים יושבים עליו, נכון לעכשיו יש לי שרת שאני מחזיק עליו קצת יותר מ110 ג'יגה בקצב עולה מצופה שעוד חצי שנה יהיה עליו יותר מטרה. אני אהיה מאוד ספציפי, אני צריך שרת לא משנה לי וירטואלי או יעודי עם הדרישות הבאות: מעל טרה אחסון מעבד חזק זכרון חזק לפחות טרה כונן קשיח 100 מגה ביט סינכרוני יושב על לינוקס עם מערכת שרת בעדיפות לCpanel אם יש עוד תוספים כמו גיבויים ו\או פיירוול אשמח לשמוע את התמחורים שלהם בנפרד אלא אם באים בילט אין. נא להגיב רק מי שיכול להוציא חשבונית מס\קבלה בעדיפות לחברות שיושבות במקום פיזי ולא מהבית.
# 2 |
חסום
|
אוקיי הבנתי +- מה שאתה רוצה ,
יש לי דבר כזה אם אתה רוצה : מפרט השרת עצמו : Intel Xeon(TM) CPU 3.20GHz מעבדים X2 זיכרון : 8GB קשיח : 1TB פס רוחב 10 מגה פרטי יושב ב-013 . כולל Directadmin במתנה ! ( אפשרות לשינוי Cpanel בתשלום ) עלות חודשית : 720 ש"ח שרת טיפה יותר קטן : Quad Xeon 3.6GB X4 זכרון : 4GB שטח דיסק : 160GB פס רוחב 10 מגה פרטי כולל לוח בקרה Directadmin חוות שרתים : 013 עלות חודשית : 570 שקלים בלבד. ----------------- בעיקרון עם השרת אתה מקבל אבטחה בסיסית נגד הפלות והצפות של השרת , בתוספת תשלום של 150 שקלים תקבל : קינפונג PHP.INI קינפונג קבצי CGI=BIN קינפונג הגדרות שרת וDNS חסימת פונקציות וחסימת BASEDIR בלימת ניסינות פריצה דרך SHELLS IZRIPREL ועוד חסימת גישה לקבצי וירוסים. הגדרת מגבלת העלאת קבצים והגבלת מסדי נתונים . הגדרת פורט יחודי לחברה והגדרת משתמש ברוט הגבלת משאבים למשתמשים בSSH -- יצירת קשר : 052-3011189 או באימייל khostings@gmail.com שבת שלום . Last edited by אנונימוס; 28-01-11 at 17:38.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
10 מגה פרטי לא עוזר לי..סרטים יתקעו.אני צריך 100 לפחות
# 5 |
חבר בקהילה
|
גם סרטי HD? אני לא חושב
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלום ,
DUAL XEON 3.2 4GB RAM 1TB HD (יש מקום ל-2 דיסקים קשיח נוספים) 10 MBIT פרטי פאנל ניהול DIRECTADMIN 650 שקל בחודש כולל מע"מ תוספת עבור רוחב פס 50 MBIT פרטי תוספת חודשית של 950 שקל בחודש כולל מע"מ 100MBIT פרטי תוספת של 1700 שקל כולל מע"מ KVM OVER IP ללא תוספת תשלום . |
![]() |
![]() |
# 7 |
I am root
|
שלום,
להלן הצעה הולמת לדרישות שהצבת: שרת XW12 שרת מנוהל בצרפת Processor:Intel Xeon W3520 8x 2.66+ GHz RAM: 12GB DDR3 2x 1500GB ( raid mirror ) IP: 4 חיבור 1GBPS סימטרי לא שיתופי תעבורה חודשית 10TB , ניתן להוסיף בהתאם לשימוש. 100GB FTP גיבוי חיצוני כלול בחבילה ממשק להפעלה מחדש חשמלית לשרת + גראפים לתעבורה. ( לא צריך לטלפן בשביל ריסטרט ). פאנל ניהול cPanel סה"כ 960 ש"ח לחודש. דמי התקנה לשרת 340 ש"ח חד פעמי * בתשלום לשלושה חודשים מראש אין דמי התקנה. * ניתן לקבל את השרת עם פאנל DIRECTADMIN במחיר 800 שקלים לחודש במקום 960. להזמנה : https://www.securehost.co.il/cart.php?a=add&pid=106 זמן הגעת שרת מרגע ההזמנה עד 72 שעות שרתים נוספים במידה ואתה מחפש מפרטים גדולים \ קטנים יותר ( לקחתי בחשבון שאתה רוצה יותר מטרה וגם צריך ביצועים בהצעה שקיבלת כאן ). http://www.securehost.co.il/servers.html לפניות בנושא מכירות אתה מוזמן ליצור קשר דרך האתר מהכתובת https://www.securehost.co.il או בטלפון 077- נשמח לראותך בין לקוחותינו. ט.ל.ח. Last edited by yonatan; 28-01-11 at 19:46.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכ"מ אם תהיה מוכן להתפשר על קו של כ- 30 מביט פרטי בישראל שלדעתי יספיק לך להתחלה יש לי שרת VPS שיכול להתאים לצרכים שלך .
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|