|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לפני עליה מגיעה ירידה?
טוב השאלה שלי היא כזו, לאחרונה קידמתי אתר מסוים שעלה כמה מקומות למעלה והיה שם תקופה של חודש משהו כזה, לאחרונה(יום יומיים אחרונים) התחלתי שוב לקדם את אותו אתר או יותר נכון מילת חיפוש, ופתאום האתר נפל חזרה למקום שהוא היה בו... אני לא מדבר על נפילות דרסטיות העלתי 3-4 מקומות והוא ירד 3-4 מקומות...
מישהו יכול להסביר את התופעה? או נתקל בתופעה הזו? והכי חשוב מה צופן העתיד עליה או ירידה לפי הניסיון שלכם?
# 2 |
חבר בקהילה
|
אולי הבעיה היא בדרך הקידום שלך - תסביר מה בדיוק עשיתה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני בספק אם הבעיה בדרך קידום, כי איזה מן דרך של קידום תקפיץ אותך 3-4 מקומות אבל אחרי חודש תוריד אותך אותם?
בגדול בניתי לינקים למילת המפתח , בלוגים, פרופילים, אתרי ווב 2 כמו הזרקור ... זהו בגדול. שוב לא משהו מיוחד או בכמות מוגזמת.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אני לא יכול לומר לך בוודאות..
רק השערה , אם הלינקים שבנית לא קשורים אליך בכלל ולא איכותיים יש מצב שהם פגעו.. אין שום מאמר על זה או משהו כזה אבל אולי כי אתה אומר שזה הדבר היחיד שעשית , אולי גוגל החשיבו את הלינקים כספאם (קידום אפור\שחור).. תבדוק בכלי מנהל האתרים תשלח להם תשאלה ותראה מה יחזירו. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זהו זה בדיוק מה שאני לא מבין, גוגל עושים הענשות כאלה?
שמעתי על פילטרים , אבל ענישה קטנה כזו? אולי גם גוגל בוחרים להתעלם מאתרים מסויימים ואז הם לא נחשבים בשביל הדירוג אבל מה שכבר בניתי ועזר לדירוג אז אין סיבה שיגרע לא?
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא מדובר בעונש,
מדובר בעבודת קידום שעושים המתחרים שלך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
יכול להיות שעשית אופטימיזית יתר וזה מה שגרם לכך.
תנסה לראות מה המתחרים שלך עשו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
לפי מיטב ידיעתי אין מדובר בהענשה מטעם Google, אלא התופעה יכולה להיות מושפעת מגורמים רבים - ובמרכזם אופטימיזציה של המתחרים או Google Chance אני קורא לזה, הכוונה היא שגוגל נותן לך "הזדמנות" (שכמובן תלויה באלגוריתמים רבים) לעלות מספר מקומות בכדיי לבדוק את הרלוונטיות של האתר בעיניי הגולשים, או שפשוט הרובוטים של Google מזההים ביצען של שינויים שונים והם מעלים את מיקומו של האתר , ויכולים ימים או שבועות לאחר מכן להורידו בחזרה במידה והשינויים לא היו מספיקים למיקומו היותר גבוה. מקווה שעזרתי, לשירותך תמיד!
# 9 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אני רק רוצה להזכיר פה לכולם שקידום אתרים זה לא רק קישורים נכנסים.
ממה שקראתי הדבר הכי הגיוני שקרה זה. גוגל ראתה שאין לך תכנים חדשים, התכנים הקיימים מתחילים להתיישן ולכן היא החליטה שאתה פחות פופלרי. תוכן איכותי זה הדבר הכי חשוב בקידום, רק אז הקישורים הנכנסים.
# 10 |
חבר מתקדם
|
שובל, תכנים חדשים זה לא משהו שבהכרח חייב להיות ולראיה יש את המתחרים על מילת הקידום שנמצאים לפני.
אביב מה שאתה אמרת נשמע לי יותר הגיוני - אופטימזציה של המתחרים אני בטוח שרוב אלה שמעלי לא עשו אופטימיזציה נוספת , בוודאות. מה שכן, לגבי ההזדמנות זה מעניין אבל קצת מחשיד כי ישנם הרבה מאד אתרים שקודמו ולא כל כך הגיוני שהביצועים שלהם פתאום יותר עדיפים אבל בכל זאת הם ישארו באותו מקום. מצד שני זה נשמע לי מאד הגיוני וגם ההסבר הכי טוב למה שקורה כרגע, אבל מה עושים עם זה? ממשיכים לבנות קישורים? הרי אם הוא ירד חזרה כביכול לפי תיאוריה הזו אין כך כך טעם להמשיך לקדם...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|