|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה על safe mode ו cgi access
ב"ה
שלום חברים יש לי שימוש בsafe mode ו cgi access האם לדעתם אם אני מכבה את safe mode (כעת הוא פעיל) זה פוגע באבטחה של השרת? וגם בcgi access יש לי שימוש בו (והוא כעת כבוי) ואם אני מפעיל אותו זה גם פוגע באבטחה בשרת? אני מדבר על רשת אבטחה שאם נשנה את המצב כעת זה יגרום לפריצות אשמח אם משהוא מבין בזה יתן תשובה (מנהל לא מצאתי מקום אחר לשאול אשמח אם לא תנעל, תודה)
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זה בסדר, למרות שאני חושב שיכולים לענות לך יותר טוב בפורומים שקשורים לאחסון.
אני יודע מידע אישי שכשביקשתי ממנהל השרת שלי לכבות SAFE MODE, לא הייתה לו בעיה. מעבר לזה, בPHP6 הסייף מוד יוצא מהשפה (deprecated). אני לא בדיוק מבין בפקודות לשרתים וכאלה, אבל כנראה שאין בזה סכנה ממשית. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() נשמח אם משהוא שמבין יענה לי עם בטחון אישי תודה לBlueNosE ולך על המידע
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקצרה על SAFE MODE
הוא בא לפתור בעיקר את בעיית הרשאות הגישה לקבצים כשPHP מותקן כapache module שזו הצורת התקנה הנפוצה(בDIRECT ADMIN למשל) מה שבעצם קורה פה זה שPHP רץ עם ההרשאות של המשתמש של APACHE ויש לו גישה לכל הקבצים בכל התקיות של המשתמשים בשרת! ז"א אני יכול לגשת מסקריפט PHP שלי לקובץ סיסמה של המסד נתונים של אתר/פורום שגם נמצא על השרת שלי ולהשיג את הסיסמה. מה שהSAFE MODE עושה זה שאם אתה מנסה לבצע פעולה על המערכת קבצים הוא בודק אם הבעלים של הקובץ PHP שרץ ושל התקייה/קובץ שאתה מנסה לבצע עליו את הפעולה זהים, אם לא הוא מונע לך את הגישה אליו וככה הוא פותר את הבעיה. אפשר לקרוא על זה בהרחבה באתר של PHP
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה צריך להתייעץ עם בן אדם באופן אישי, להגדיר בפניו את אופי השרת שלך, למה הוא מיועד, מה רץ עליו, למה אתה צריך לשנות את זה בכלל, למי ולאן יש גישות וכו'.. זה קצת בעייתי לדון על זה פה בפורום, בגלל זה אני אומר לך שעדיף לך לדבר עם מאבטח כלשהו באופן אישי ולא לשאול בכלליות ככה כאן בפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
הכי טוב ש PHP יהיה מותקן בFAST CGI וזהו
וגם לא משנה כמה תאבטח את השרת, אם יש בקוד שלך פרצות אבטחה זה לא יעזור.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|