![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שרת אחסון
שלום רציתי לדעת הצעת מחיר אני צריך להשכיר או לקנות שרת לאתר סיז siz.co.il אני צריך קו פרטי של 100 מביט פרטי (חובה פרטי - ישראל) זה מה שיש לי עכשיו וזה מחזיק אני מעדיף
שני דיסקים למערכת הפעלה ב RAID 2 מעבדים מסוג AMD Dual Core AMD Opteron(tm) Processor 285 8 גיגה זיכרון דיסק אחד 2 טרה רוחב פס 100 מגה תתנו לי הצעות גם לקנייה וגם למכירה גם שרתים בארץ וגם בחול ועוד שאלה קטנה חול זה יותר איטי מהארץ? השרת מעלה כל הזמן מלא תמונות קטנות אז לא כדאי חול נכון? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אחסון אתרים בארץ או אחסון אתרים בחו"ל?
קח תקרא קצת על ההבדל בין חול לישראל מכמה מאמרים מרוכזים
היות וכבר פנית אלינו כמה פעמים בשאלה הזאת http://www.isra3l.net/ זה יתן לך להבין יותר על ההבדלים בין אחסון בישראל לבין אחסון בחו"ל אגב נראה לי שהצליחו לבלבל אותך כבר אתה מבקש RAID ויחד עם זאת מבקש דיסק קשיח אחד זה לא ניתן מפני שרייד מבוסס על יותר מדיסק קשיח אחד אז מה שאתה מחפש זה למעשה שתי דיסקים קשיחים של 2 טרה Last edited by beastserv; 16-10-10 at 23:04.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לפי המאמר בארץ עדיין יותר מהיר
צריך לקחת בחשבון שהאתר נמושך כל הזמן אלפי קבצים קטנים של פחות ממגה אז זה יכול להיות בעיה בחול והתכנות שעכשיו יש לי ארדיסק של 2 טרה ואני מעדיף ארדיסק raid תוכל לתת לי פה הצעה של שרת כמו שיש לי בארץ עם קו של 100 מבט וגם בחול נראה מה ההפרש |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
I am root
|
לפי המאמר , לאחסון אתרים אין הבדל - ההבדל הוא בשרתי משחק. ( כמו counter strike ).
ציטוט:
אין קשר לתכנות , אם מה שיש לך כרגע הוא 2TB בודד , אז אין לך RAID. בנוסף RAID אינו סוג של דיסק קשיח - זוהי צורה לחבר דיסקים קשיחים לתצורת " מראה" כך שבמקרה והולך דיסק קשיח , אז הדיסק הנוסף במערך נכנס לפעולה. ציטוט:
כדי להציע לך שרת , אשמח לקבל עוד מידע טכני. מה גודל מסד הנתונים מסוג SQL שהאתר שלך מריץ? כמה שטח דיסק תפוס בפועל כרגע בשרת? כמה כניסות ייחודיות ביום? כמה תעבורה בחודש למשך שלושה חודשים אחורה? האם המערכת תומכת בריבוי שרתים? במידה ואתה לא יודע לבדוק את הדברים הללו , אתה מוזמן לשלוח לי פרטי התחברות לשרת שלך על מנת שאוכל לבדוק את הערכים וכך אוכל להתאים עבורך שרת שיתאים לצרכים שלך. שבוע טוב! יונתן. |
||
![]() |
![]() |
# 6 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
שימוש ברוחב פס ממוצע 100מביט פיקים ל250-150 (לא יורד מתחת ל80מביט) שטח בשימוש 1.3 טרה בכונן קבצים 120 ג'יגה במערך רייד ( 2 X כונני 146 SCSI ) צפיות יומיות : מעל 10,000,000 (הסטטיסטיקה לא מסוגלת לקבל יותר מזה)
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
לא צפיות 10 מיליון כניסות הוא צריך 40 שרתים בעירך ותעבורה גם חשוב לדעת רוחב הפס מובן לנו תודה הדיסק שנוסף הוא על שרת אחר? או על אותו שרת? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שאני מאוחסן אצל אסף ( slipy ) כבר שנה ובאמת הכול מצוין יש לי תמיכה גם בשעות הקטנות של הלילה
ויונתן רשמתי בטעות תכנות התכונתי למילה התכונתי (-: ועוד שאלה בטוח זה אותו דבר המהירות גלישה בארץ ובחול כי מאמר אחד לא אומר כלום כל אחד אומר לי משהו אחר אני במסנגר adamdo_14@hotmail.com או איסי 122455310 ועוד שאלה כמה יעלה לי לקנות שרת בדיוק כמו שיש לי עכשיו |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
הדיסק קבצים נמצא על NAS של Qnap
Last edited by SlipY; 17-10-10 at 00:54.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
אוקי לפי מה שאני רואה בנתיים השרת שיתאים לך אצלינו זה
Intel Corei5 750 4x 2.66+ GHz 8 Mb L2 - QPI 2.5 GT/sec מעבד RAM 8 GB DDR3 זיכרון Hard disk SSD Intel SSD X25-M 2x 80 GB דיסקים קשיחים מיוחדים ראשיים לאתר עצמו SATA 2 2x 1000 GB דיסקים קשיחים נוספים RAID 0/1 100Mbps חיבור / רוחב הפס כרטיס רשת 1GBPS ללא הגבלות תעבורה כולל ניהול מלא לשרת כולל לוח בקרה דירקט אדמין 4 כתובות אי פי פרטיות במחיר - 800 שקל לחודש בלבד בנוסף ניתן להוסיף עוד נפח אחסון לפי הצורך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|