| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | 
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  03-10-10, 03:39 | # 4 | 
| I am root דירוג מסחר: (0) | Kloxo לא מאובטח ולא מומלץ לשימוש. http://isc.sans.edu/diary.html?storyid=6532&rss הפרצה הייתה כלכך חמורה, וגרמה נזק כלכך אדיר שהבעלים של הפרוייקט התאבד. ( מעבר לכך שהיה נחשב אדם תמהוני וסגור בעצמו ). - אל תתקינו kloxo פאנל שאני מאוד נהנתי לעבוד איתו הוא ravencore - אבל הוא דורש ידע מוקדם בהפעלת השירותים השונים בשרת על מנת להפעיל אותו בצורה תקינה ללא באגים. ( במילים אחרות יש כמה באגים שצריך לתקן ידנית בהתחלה כדי שזה יעבוד... לא בעיה רצינית אבל זה מציק ). | 
|   | 
|  06-10-10, 23:00 | # 8 | 
| חבר וותיק דירוג מסחר: (0) | 
				__________________ בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים | 
|   | 
|  07-10-10, 10:38 | # 9 | 
| I am root דירוג מסחר: (0) | יש לך שיטה יותר טובה ? המפתח הראשי של הפאנל התאבד, והשאיר אחריו 26 פריצות אבטחה חמורות ( public ) ואני אישית מכיר עוד 4 אקספלויטים שלא פורסמו לפאנל הזה בלבד. מעבר לכך שזו עובדה - והדרך היחידה להפטר מהפאנל זה לפרמט ( הוא נכנס ל sysv ומשתלט על כל הסרביסים בשרת בצורה חד צדדית ) , תן לי סיבה למה לא להתייחס להקפצה שלך כספאם | 
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |