|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אולי הדבר הכי שווה שתמצאו אי פעם ברשת שיקדם את הקהילה פה שנות אור בעיצוב ותכנות.
כמו שאתם יודעים או לא יודעים אני מעצב ומתכנת אתרים ומוכר טמפלייטים של HTML וWORDPRESS באתר שנקרא THEMEFORET.
אני כרגע עושה שם אחלה כסף ברוך השם וזה הכנסה פסיבית חודשית נחמדה. ![]() לאלו מכם שרוצים ללמוד לתכנת כמו שצריך ולקודד ללא טבלאות ולעבוד עם CSS כמו שצריך, להתחיל ללמוד קצת על וורדפרס ולקבל עוד מלא הורדות שוות הם יוצאים עכשיו במבצע אדיר! החבר'ה שפתחו תאתר חוגגים 4 שנים לרשת האתרים שלהם וכעת ניתן להוריד משם קבצים מכל סוגי האתרים שלהם (פלאש, עיצוב ובניית אתרים, סאונג, ווקטור, תלת מימד ועוד..) בשווי של 400$ במחיר של 20$ בלבד. המבצע תקף רק לעוד 4 ימים אני ממליץ אישית אני רכשתי ואני מבסוט. מי שמעוניין: ![]() תהנו, פז.
# 2 |
חבר מתקדם
|
אממ
רשמתה אם רוצים ללמוד לתכנת את העיצוב והכל ועל המערכת אז כאילו זה חלק מהחבילה?: או שפשוט שחכתה לרשום? אני מת ללמוד את זה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה זה יכול להיות שימושי בנוסף יש שמה מדריך שלם איך להמיר עיצוב אתר מPSD ל XHTML וCSS תיקני וזה כלול בחבילה אז זה מאוד יעזור לדעתי.
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
יש אתר בסגנון שאפשר למכור בו רק עיצובים?
18 אלף ש"ח, מהבית? הכנסה מעולה.
# 5 |
חבר וותיק
|
אילן באתר עצמו אפשר למכור PSD בלבד.. קשה מאוד להתקבל לשם.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
פשש אולי נקנה כמה
לגבי זה שזה יקדם את הקהילה, אני דיי בספק, התבניות שם דיי מורכבות (עבדתי עם כמה מהם, ועשיתי להם כמה שינויים והתאמות, אני מדבר על תבניות וורדפרס שם, אני לא מושג לגבי השאר), ומי שמתחיל עם וורדפרס לא ממש יוכל להתחיל ישירות עם תבניות כאלו ועדיף להתחיל עם תבניות חינמיות פשוטות ואח"כ לעבור לתבניות כאלו. בכל מקרה גם חלק מהתבניות שם בנויות לא הכי טוב, למשל תבנית אחת שעבדתי איתה השתמשה בכמעט כל התבנית בתגי PHP מקוצרים (<? ?> <?=$var; ?>) והייתי צריך לעבור עליה ולסדר את זה. בקיצור, אני לא ממש חושב שזה יכול לתרום לקידום דראסטי של הקהילה פה, אולי קצת, אבל לא הרבה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני הורדתי כבר אתמול בלילה.. היה שם 2 עיצובים שנראו לי סבבה שאני אמיר לHTML ומשם אני אלביש על המערכת.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אחלה אתר מעניין
באיזה קבצים מגיע מדירכים שיש באתר?
וכל תכנים באתר הם בכסף? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
זוהי רשת אחת שקוראים לה ENVATO אשר חוגגת 4 שנים. הם מוכרים קבצים מכל האתרים שהרשת מכילה, בשווי 400 במחיר של 20$. אני חושב שאני אקנה רק כדי לעזור ל ENVATO ואולי להסתכל על חלק מה PSD שם.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|