|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיה|בהעלאת גיבוי מסד לSQL
טוב, אז לפני כמה זמן גיבתי מסד...
עכשיו כשאני מנסה להעלות אותו [דרך הPHPMYADMIN] הוא מעלה אבל כל מה שהיה כתוב בערבית נהפך לסימני שאלה [?].... באזור שאני מעלה את הגיבוי דרך הPHPMYADMIN יש לי למטה אפשרות לקבוע את ה"קידוד", הברירת מחדל היא "UTF8" נסתי גם לשנות ל HEBREW וגם ל LATIN1, עדיין כלום לא עוזר, כל התווים שהיו כתובים בעברית נהפכים לסמני שאלה. עכשיו אני כמעט בטוח שאפשר לעשות משו, כי כשאני פותח את הקובץ גיבוי בעזרת הNOTEPAD אני רואה את העברית, כאילו אני רואה שהכל שם ממש רגיל, והערכים שם הם לא סימני שאלה אלא עברית תקינה..... אם מישו יוכל לעזור אני ממש ישמח, תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תשנה את כל קידוד מסד הנתונים לקידוד המסמך.
# 3 |
חבר על
|
תשנה את התא, הטבלה והמסד עצמו בעזרת הפקודות הבאות לקידוד המתאים (בדוגמה שמתי את latin1, אני מניח שזה מה שאתה צריך):
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
קודם כל תודה רבה על העזרה...
לא הבנתי בדיוק מה לעשות, נסתי לשים את הקוד שהבאת לי במסמך של הגיבוי אבל עדיין לא הצליח לי, זה נשאר בסמני שאלה. אולי יעזור אם אני יתן כאן את הקובץ, זה הגיבוי: http://www.f2h.co.il/2758402484469 נסתי לשים את הקוד שהבאת לי: PHP קוד:
נסתי כמה דרכים אבל עדיין זה נשאר עם סימני שאלה. הנה תמונה של האזור בו אני מעלה את הקובץ גיבוי: ![]() אני לא משנה שם כלום, אני משאיר את הקידוד למטה כUTF8, בקיצור לא נוגע בכלום, פשוט בוחר את הקובץ גיבוי ומעלה.... עוד משהו קטן, כאשר אני עורך את הקובץ גיבוי בNOTEPAD++ אז אני שם לב בפורמט למעלה שהוא "קודד ב UTF-8" זה צריך לעניין אותי? תודה מראש על העזרה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בוודאי שאתה צריך.
תעדכן את כל קידוד המסד ל utf-8 מהעמוד הראשי של PMA
# 6 |
חבר על
|
שינתי....נסתי גם לLATIN1, לHEBREW, לכמה סוגים מהUTF-8 וכלום לא עוזר, הסמני שאלה נשארים...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
ממה שאני רואה הגיבוי הוא ב-UTF-8. תיכנס ל-PHPMYADMIN, וכשאתה במסך הראשי של המסד שלך (איפה שמוצגות כל הטבלאות במסד), תלחץ על הלשונית "שאילתה", שם תכתוב את הקוד הבא ותריץ:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
לא עוזר =/
תודה על הנסיון לעזור |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסה להשתמש ב big dump
http://www.ozerov.de/bigdump.php אתה צריך לוודא שגם בכל הרמות במסד הנתונים הcharset הוא utf8 וגם שה charset של החיבור עם שרת הMYSQL הוא utf8
# 10 |
חבר על
|
שתי המשפטים האחרונים שכתבת...איך אני בודק את זה?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|