|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עיצוב | Zoom, קהילת פורומים
http://imgsrc.co.il/images/6806422di.png
לאחר שלא עיצבתי שבועיים, חזרתי עם עיצוב חדש ![]() תגובות בונות בבקשה, הושקעה לא מעט מחשבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נראה מצויין
תצור קשר בקשר לעוד עיצוב פורום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
Xstudio מIBF?
![]() נראה עיצוב יפה הבעיה שהוא יותר מדי צפוף. והצבע הירוק בכל האתר יותר מדי מציק לעין, כל האתר - כל חלק באתר בצבע ירוק כהה. לא צריכים להוריד צבע ממקומות כמו שאתה מרבה לעשות אבל גם לא להפציץ בצבע, לשים במקומות הנחוצים צבע ולא סתם. וגם יותר מצבע אחד, לפחות צבע 1 ראשי (יופיע ברוב האתר) ועוד צבע משני שיבוא בחלקים שיש בהם יותר מדי מהצבע השני על מנת לאזן. הקישור לא עובד. (אני במקרה זוכר איך העיצוב נראה אז אני יכול להגיב לך בכלליות על העיצוב). בהצלחה !
# 4 |
חבר וותיק
|
לא עובד..
# 5 |
אקס מנהל
|
אני לא מבין, משתמש אחד הגיב ואמר שלא עובד.
למה עוד שלושה משתמשים הגיבו ואמרו שלא עובד? זה קסם שגורם לכך שכן יעבוד? ההודעות נמחקו, בלי להספים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אני לא מוצא פה את העריכה, אני אני שם בקישור חדש:
http://xstudio.co.il/admin/works/1280426859.png אמור לעבוד ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני קצת לא אוהב ירוק אבל בהחלט ראה מרשים, הצבעים טובים וזורמים...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הצבעים זורמים, הייתי ממליץ להוסיף עוד כמה צבעים חוץ מירוק ושחור, הלוגו דורש שיפור,
קצת מבולגן לי.. אבל חוץ מזה יפה מאוד.
# 10 |
חבר חדש
|
יפה אחי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|