|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() עיצוב הוסטינג ראשון שלי לכן חברה תגובות.
תראו מה התוצאה : ![]() ניסיתי לתת מראה נקי של מנימליזם אם אלמנטים של הייטק שהולך בתחום ההוסטינג, הסתכלתי על חברות הוסטינג מובילות בתחום לקחתי השראה ויצקתי משהו חדש, אני מקווה לתוך העיצוב. זנחתי את הקו של תמונות גדולות אלה יותר התרכזות במה שהחברה מציע ללקוח(הריבוע האמצעי) שהו הלב אותו רואה הלקוח מיד עם כניסתו לאתר, המטרה שהלקוח יאהב את ההצעה ויקנה. לכן השתמשתי בנקודות לתמצות המוצר כותרת המחשה וכו'. אשמח לדעת אם אתם חושבים שיש לעיצוב פוטנציאל ואם הוא יוכל לדעתם להימכר, ואם כן בכמה.
בברכה, ohad ronen Last edited by majikoroto; 21-07-10 at 20:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שפר פונטים, שפר צבעים, שפר מבנה - תסתכל על אתרים של חברות אחסון גדולות, תקטין את התפריט, תעשה לוגו נורמלי תוסיף קצת יותר אפקטים ותעשה צורות יותר טובות.
נחמד לעיצוב ראשון. בהצלחה ![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
לצעריי, אני חושב שאתה טועה.
התגובה שלך היתה קו מחשב ישן ועתיק לדעתי, אתייחס למבנה שדרך אגב כמעט זהה למבנה של אפל זאת היא עם התפוח, שנית לוגויים, היום תחום הלוגויים הוא בעיקר על יצירתיות טוויסט ושוב מנימליזם כלומר אין צורך באפקטים אלה רעיון שימשוך את העין (apple, google,facebook) ורשימה אורכה של אתרים שלוגו שלהם הפך להיות סמל לכל דבר בגלל הפשטות שלו, בגלל שכל ילד יכול לצייר אותו וזה פלוס ענק עבור כל עסק.
לדעתי הלוגו שעשיתי מושך תעין ומבליט את שם המותג HS שזה המרכז אם אתה רוצה למכור משהו למישהו, הוא צריך לדעת מי אתה ולא משנה מה הלוגו שלך הלוגו בא להבליט אותך. ובקשר לתפריט ועוד טיפ קטן בקהל יעד, הרבה מהקהל יעד של חברות גדולות הם אנשים מבוגרים שהעיניים שלהם לא מתפקדות כיאה לכן חשוב שהתפריט יהיה בולט יותר לשאר העיצוב שידעו במה אמורים הדברים שהאתר מתעסק בהם. apple sony fox עיצובים כאלה מתרכזים בעיקר בתפריט - מה נמכר ובמוצר המוצג באמצע המראה ללקוח מהו ספינת הדגל האחרונה במוצר. אני אומנם חבר פורום ישן פה, אבל נכנסתי אליו שוב רק לאחרונה. אני סבור כי הרבה מעצבים פה הולכים בקיבעון מחשבתי שלא טוב ביצירות אומנות כל שהם ובטח עיצוב תחום שהמעצב צריך להמציא אותו כל פעם מחדש. לסיכום תנו ביקורת שאני יכול להתבסס עליה, עם מחשבה מאחוריי הביקורת ולא קיבעון מחשבתי. סליחה אם פגעתי.
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
למה אתה מבקש ביקורת אם אתה לא יודע לקבל אותה? אני נותן לך ביקורת כ"לקוח רגיל" אני לא איזה מעצב מקצועי או משהו כזה. ביקשת ביקורת אז אני נותן לך ביקורת אובייקטיבית לגבי העיצוב. אין פה שום מינליזם אפילו זה מבולגן מאוד והאתר והלוגו לא יצרתיים בכלל ולא באותה רמה בכלל כמו האתרים הגדולים, רואים שאתה חובבן ושאתה לא השתפשפת מספיק בכל הקטע של המבנה והאפקטים. וזה שאתה מפאר את העיצוב שלך בהסברים עליו לא הופך אותו ליותר טוב... בקיצור אני לא בא לפגוע בך ולא כלום, תלמד לקבל ביקורת...
onon24 הוא אתר צפייה ישירה שיש בו סרטים לצפייה ישירה Last edited by galharth; 21-07-10 at 21:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
היי אוהד,
אני חייב להגיד לך, קודם כל בגלל העיצוב וגם בגלל מה שכתבת, ישר שמתי לב שיש לך את היכולת להבחין איך עיצוב צריך להיראות. עצם זה שעשית סקר שוק ולקחת דוגמה מאתרים מובילים - מביא אותך 5 צעדים קדימה! אין הרבה מעצבים שמסוגלים לעזוב לרגע את האגו ופשוט לסמוך על קווים שניבנו אצל חברות גדולות. בקשר לעיצוב, הוא מצוין לראשון! שוב רואים שאתה יודע מה אתה עושה וברור לך איך עיצוב טוב אמור להיראות. טכניקה זה דבר שאפשר לרכוש, אבל ראש טוב ועין טובה זה או שיש או שאין. העיצוב די חובבני, בזה חייבים להודות, אבל הוא בנוי טוב ועל בסיס מושלם. הטיפ שלי אליך זה להמשיך להתאמן אבל לשים דגש על גימור, דיוק, ושלמות. לדוגמה, בתפריט, אז כל כפתור בגובה אחר, שים לב לזה. גם לגבי הרוחב של החלקים, התפריט יותר רחב מהבלוק הראשי (הירוק). כנ"ל לגבי עוד כמה מקומות שהם לא ממש מדויקים. אל תפחד להשתמש בזכוכית מגדלת ולעבוד פיקסל פיקסל! אולי זה נשמע לך לא קריטי ובצדק, זה דברים קטנים, אבל אם תשים לב אליהם, אתה תראה שזה יתבטא ברמה ובסגנון שלך. שאם תלך לכיוון קצת יותר מדויק, עדין, "בוגר" וסולידי, אתה תראה שהתוצאות יפתיעו אותך. (: וזהו, אם הצלחת להוציא ממני חפירה כזאת, כנראה שקיימת פה איזו נקודה שדרשה ממני להגיד לך את דעתי! אם בא לך, צור קשר. אשמח להמשיך לראות עבודות שלך!
# 6 |
חבר מתקדם
|
שילוב צבעים ממש ממש לא מתאים.
גדול הפונט ענק מידי ולא מתאים לאתר כזה. שיפור לוגו דחוף. סה"כ לעיצוב ראשון,יש בסיס טוב תשתפר עוד קצת,ויצא לך טוב. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי כלום, מצטער.
# 9 |
חסום
|
לפי דעתי עליך להמשיך ולראות עבודות של מעצבים מקצוענים מהסיבה שאתה עדיין צריך השראה של צבעים, מבנה, מקצוענות וכו'..
מאחל לך הצלחה רבה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שלום,
לעיצוב ראשון זה נראה לא רע בכלל. אין ספק שאתה תתקדם מהר, אתה רק צריך להמשיך לעצב. למכור אני לא בטוח שמישהו יקנה ממך.. בלי להעליב זה עיצוב פשוט וחובבני. מחל לך הצלחה בהמשך, עמית.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|