|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
JS | שמירת מידע זמני כמו יצירת SESSION
יש לי את הקוד הבא:
HTML קוד:
<script langauge="JavaScript" type="text/javascript"> function doMenu(item) { obj=document.getElementById(item); col=document.getElementById("x" + item); if (obj.style.display=="none") { obj.style.display="block"; col.innerHTML="[-]"; } else { obj.style.display="none"; col.innerHTML="[+]"; } } </script> <div style="background-color: #FFF;border: 1px solid #EBEBEB;position: fixed;float: left;bottom: 10px;left: 10px;"> <a href="JavaScript:doMenu('chat');" id="xmain">פתח / סגור תיבה</a> <div id="chat" style="width: 200px;height: 250px;"> קוד </div> </div> אני רוצה בנוסף, שאם במידה ומשתמש סגר את התיבה, אז שהיא תישאר לו סגורה עד שהוא יפתח אותה, ואם הוא השאיר אותה פתוחה, שתישאר פתוחה. כמו להגדיר משתנה מסויים בכל לחיצה על פתח / סגור ולבדוק לפי המשתנה אם התיבה פתוחה או סגורה ולהציג אותה לפי זה. סגנון הצ'אט של הפייסבוק .. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שתי אופציות עלו לי ישר לראש, הראשונה, להשתמש בsession כמו שרצית, הבעיה שsession הינו צד שרת, כלומר אתה לא יכול באמת להפיק אותו משפה שאינה צד שרת (גם אם תשלב אלמנטים של xml עדיין תצטרך למשוך אותו מהשרת). לכן, אתה יכול ליצור משתנה שהערך שלו הוא session ספציפי ולדעת לשנות אותו כשאתה פותח\סוגר את החלון.
האפשרות השניה, שנשמעת לי יותר הגיונית. אם אתה כבר משחק בשפה שהיא צד-לקוח, תשתמש באלמנטים שהם צד לקוח, כמו עוגיות. באמצעות js אתה יכול ליצור עוגיה ולערוך אותה (google document.cookie) מקווה שעזרתי לך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|