|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
YourAdds הינה רשת תוכניות שותפים ישראלית המאפשרת לבעלי אתרים להרוויח כסף .....
YourAdds הינה רשת תוכניות שותפים ישראלית המאפשרת לבעלי אתרים להרוויח כסף בשיטת הצגת פרסומות באתר.
כל נרשם מקבל קישור שבעזרתו יוכל להזמין מכרים ובעלי אתרים להרשם למערכת, ובדרך זו להרוויח כסף באופן קבוע! היחודיות בשיטה היא האפשרות להרוויח כסף קל עד 3 רמות, ולקבל עמלות עבור רווחים של החברים + עבור חברים שנרשמו תחתכם. לדוגמה, תחתיכם נרשמו 10 משתמשים, מ-10 משתמשים אלו נרשמו עוד 10 משתמשים, בסה"כ 100, כאשר כל אחד מ-100 הצליחו להביא עוד 10 משתמשים, עד שמתקבל מצב בו 1110 נרשמים תחת אותו משתמש שיושב בראש הרשימה. להצטרפות: http://youradds.co.il/users.php?task=registration למידה נוסף: http://youradds.co.il/contact.php
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם הייתי מנהל פה הייתי חוסם אותך.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
....
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אממ דרוש קבלה?
יש הוכחות תשלום? עריכה: נרשמתי.. מחכה לאישור של ההנהלה... אגב.. תפרט כמו מה האתר.. יותר כמו PURECASH או יותר כמו WESELL ו CLIKCON עריכה 2: אה דורשים קבלות... וגם אסור להוציא דרך אתרים מיוחדים ש: אין לי תיק עוסק מורשה או תיק עוסק פטור ואני לא עסק רשום, האם אני אוכל לקבל מכם תשלום? ת: לא, ההרשמה לבעלי אתרים מתאפשרת אך ורק לעסקים רשומים שיכולים להוציא חשבוניות או קבלות, ואין אפשרות להוציא חשבוניות או קבלות מעסק של אדם אחר. Last edited by anti; 18-06-10 at 17:10.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
קבלה - בעיקרון דרושה קבלה אבל יש לנו סייג לפי שכתוב בחוזה והוא מיועד בעיקר למי שאין לו אפשרות להוציא קבלה ולכן כדאי לפנות להנהלה לקראת התשלום כדאי שהעניין יהיה מסודר.
אתר כמו ? אני לא יכול לענות לך על כך. מה שכן בגלל התגמולים על הפניות תוכל לעשות יותר כסף מהאלטרנטיבות. מקווה שעניתי לך. בהצלחה .
# 6 |
חבר על
|
בסכומים הקטנים מ 3000 ש"ח לשנת מס מערכת youradds מאפשרת לקבל את הכספים הנצברו בחשבון ללא קבלה או חשבונית כאשר מערכת youradds היא קובעת באופן בלעדי אם הדבר יתפשר לשותף הספציפי ללא צורך בהסבר במקרה של סירוב לשלם בדרך זאת
נשמע סבבה.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מי שלא יכול להוציא קבלות
איך מקבל ממכם את התשלום?
ומי שלא עוסק מורשה עוזק מטור ממס איך שזה נקרא איך התשלום יגיע |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אין חובה להיות עסק בשביל לעבוד איתנו.
אנחנו משלמים בצ'ק . פרטים נוספים עלינו אפשר לראות ב"אודות" באתר.
# 10 |
חבר בקהילה
|
ואם אני עובד עם השירות הזה?
http://easybiz.co.il/it-is-good.html אני יוכל לפרסם להשתמש בשירות שלכם ? ו easybiz יטפלו בלהוציא את הכף צאק ראיי כאן בפורום את האתר easybiz אני צריך לברר עליו באיזה אתרים יוכל לעבוד איתם שיוציא לי תשלום באתרים שצריך להיות עוסק מורשה עסק |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|