![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איך לשמור SQL?
אהלן, יש לי באחסון X דטה בס כלשהו (DATABASE)
מחשבון X אני רוצה להעביר את הדטה בס לחשבון Z שבאחסון שונה איך ניתן לעשות זאת?
# 2 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
אתה יכול דרך PHP ( למשל PHPMYADMIN ) , ליצא ולייבא ואם יש לך SSH , אפשר לעשות mysqldump אני מאמין שאין לך גישת SSH באחסון, אז האופציה הראשונה היא בשבילך. תכנס תסמן את המסד שלך ויש לך למעלה EXPORT , תבחר עם GZIP. זה יעשה לך קובץ מכוון יפה כזה. שלב הבא יהיה לטעון אותו בשרת החדש שלך , אותו עקרון כמו EXPORT רק IMPORT. שים לב שהקידוד לא מתפקשש לך ( במידה ויש הבדלי גירסאות בין השרתים צריך לעבוד על הקובץ טיפה ). הכי הכי טוב יהיה ( אחרי שתעשה גיבוי , שזה פשוט ) אם תסתבך ביבוא תבקש מהחברת אחסון שלך שיעשו לך את הטעינה. בהצלחה P: |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
חוץ מהשיטה שיונתן נתן, אם יש לך גישה ל-DA, יש דרך הרבה יותר קלה: כנס ל-MYSQL MANAGMENT ב-DA (ניהול MYSQL), ובחר ב-DOWNLOAD במסד שברצונך לשמור. לאחר מכן גש ל-DA של החשבון החדש שלך, בחר שוב ב-MYSQL MANAGMENT ובתחתית העמוד תבחר במסד שלך בתיבת הבחירה, לחץ על "עיון" ובחר במסד ששמרת מקודם ותלחץ אנטר.. אני מדבר מהזיכרון, מקווה שהייתי מדויק מספיק..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|