![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
קלסטרינג
שלום לכולם,
לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בתחום הקלסטרינג. אשמח לקבל מידע / הכוונה מהשועלים בפורום על התחום (כן, אני מחפש גם בגוגל). מדובר בקלסטרינג של שרתי LAMP. אני רוצה ליצור סנכרון כך שהמידע נכתב לכל השרתים וברגע שאחד לא פועל, כל הבקשות עוברות לאחר (המידע זהה, נרשם בהם עד כמה שניתן באותו הזמן). תודה לכולם!
# 2 |
I am root
|
זה יכול לעניין אותך...
http://www.linux.com/archive/articles/53578 בשביל משהו אמיתי אבל , אתה צריך גם נתב שתומך בזה... Last edited by yonatan; 14-05-10 at 13:21.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אגב, האם יש צורך במוצרי מדף? כלומר, האם ניתן לבצע עבודה נגיד של VMWARE DRS רק בהמרה לשרתים ולא VM? האם יש צורך לתכנת משהו או שיש כלים חינמיים שאפשר להשתמש בהם? תודה על העזרה ! שבת שלום.
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
בגדול לסיסקו יש אחלה פתרון לזה, הייתי מציע לך לפנות אליהם לשאול אותם על מוצרים שתומכים ב load balance לגבי השרתים עצמם , mysql cluster זה חלק מ MYSQL , ומאוד פשוט להגדיר. לגבי התוכן באתר, אולי NAS יועיל יותר מאשר RSYNC , אבל שוב הכל שאלה של עלויות וחומרה. גם תחשוב על apache mod proxy יכול להיות רעיון נחמד. השיטה שהם מראים מדברת על round robin dns , וכאן המגרעה של השיטה הזולה. קצת קשה להסביר על הנושא על גבי פורום, בוא נגיד שאם הייתי צריך לבנות כזה דבר והיו מעמידים תקציב לציוד הנכון, זו שאלה של תקציב בשורה התחתונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
נצא מנקודת הנחה שזה למטרה לימודית, נכון לכרגע. לכן, התקציב הוא 0 ש"ח. פרט לחומרת PC אין לי כלום. בהתחשב במצב, באיזו שיטה אתה ממליץ לי לעבוד? על מה לחפש? תודה רבה ושבת שלום!
![]() |
# 6 | |
I am root
|
ציטוט:
תשחק בזה : http://www.webmin.com/ זה ממש נחמד ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|