|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
יש לי כאן כמה סקופים לחשוף...
לא יודע איפה לרשום אותם אבל נראה לי שכאן זה המקום הכי מתאים שיהיה לידיעת החברים בפורום
אז ככה הסקופ הראשון זה שחברת אייבורי עומדת תוך לא יותר מכמה חודשים לפשוט רגל ובגלל זה היא כבר התחילה בפיטורים של המון עובדים (חלקם עשו להם קטעים לא לעיניין עם הפיצויים) וממש זה לא הוצאת דיבה!!! על כל דבר שאני רושם אני חתום בראיות שיש לי ואספתי מכל מני מקומות שונים ופנימיים... הדבר השני זה לכל מי שמחובר בחיבור בכבלים של HOT ועם ספק של בזק בנלאומי ללא חייגן אז בחודש או חודשיים הבאים זה כבר לא יהיה הם הולכים לעשות את כולם עם חייגן ולא מעוניינים לפרסם את זה עכשיו מה שהם יעשו זה ינתקו את החיבור האוטומטי של HOT ללא ידיעה וכשתתקשרו אליהם אז הם ינסו לשכנע אותכם שגם חייגן זה הכי טוב למה הם עושים זאת? יש כמה סיבות אבל הסיבות העיקריות ששמעתי ממישהו שאני לא יזכיר את שמו אבל ממש בכיר שם... 1. מי שיש לו חיבור ללא חייגן בHOT על ספק של בזק בנלאומי אז יכול להשתמש גם בחייגן ממקום אחר ויש כאלו שמקמבנים את זה מבקום ליצור עוד חשבונות 2. מי שיש לו חיבור ללא חייגן אז יכול לרכוש חבילת גלישה בבזק הכי נמוכה ובמידה ולאותו אחד בHOT יש לו חבילה יותר מהירה אז הוא יקבל את החבילה המהירה זאת אומרת שלא חייב לעשות תיאום בין המהירות של הספק לתשתית במידה והתשתית יש לי שם 10M ובספק 512K אני יגלוש על 10M... רק לידיעתכם מה החסרונות שם??? ברגע שיעשו את השינוי אז המון אנשים יפסיקו להנות ממספר IP קבוע כמו שיש כרגע בחיבור קבוע ללא חייגן ב HOT עם ספק של בזק בנלאומי..
וותק של 10 שנים? יש חשש!!! XooX, XoX, מבזקי חדשות, משחקים, משחקי פלאש. - מעוניין להחליף קישורים? שלח הודעה פרטית. ![]() Last edited by xoox; 13-05-10 at 10:37.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
סקופים? קצת נסחפת
אני נמצא בחיבור ללא חייגן (ג'וניפר) דרך הוט ונטוויז'ן האם יבטלו לי את החיבור ללא חייגן? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
איך אומרים??? נחייה ונראה... הזמן יגיד את שלו...
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
לגבי איבורי, זה היה עניין של זמן ... אבל קשה להאמין שלא יקנו אותם אם זה המצב. לא נשמע לי הגיוני שיבטלו לחלוטין MPLS לכולם , הרי יש לקוחות שקנו נתבים שלא תואמים לכבלים ( ולא רק לקוחות בינלאומי ) , וזה הפתרון היחיד שלהם לשימוש בנתב, מי יפצה אותם על הנתב שיהפוך להיות גולם חסר תועלת בעת השינוי? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אז בעצם אייבורי ימכרו את הסחורה בזול עכשיו? כדי להיפטר ממה שיש? אני שואל כי התכוונתי לקנות מחשב נייד אז אולי שווה לי לחכות עם זה.
חבל דווקא היו טובים... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
במידה ותקנה DELL או HP אז אני בטוח שתיהיה לך עדיין אחריות מבית המותג את זה רק צריך לברר בקשר לMSI, אייבורי הם היבואן של MSI אם לא יהיה אייבורי אז כנראה שלא תיהיה גם תמיכה ואחריות למוצרים של MSI שנרכשו דרך אייבורי
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
# 9 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
ולי יש מחשב שהחלפתי אותו 7 פעמים מהם! עד שקניתי רכיבים ידנית מספק אחר והסתדרה הבעיה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|