![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
PHP - כמה זמן?
היי.
אני מעוניין להתחיל ללמוד את שפת PHP, הבנתי שהיא שפה קלה, אך מעולם לא ישבתי באמת לנסות ללמוד אותה. קודם כל, מאיפה הכי כדאי ללמוד? כי שני האתרים הישראלים שמצאתי (www.learnphp.co.il ו http://php.eitan.ac.il) פשוט לא מפורטים, לא מסבירים לפעמים חלק מהדברים. מתחילים לדבר איתי על אופרטורים וברייקים לפני שהסבירו לי מה זה תג הפתיחה... מצאתי לעומת זאת eBook נחמד שנקרא PHP5 For Dummies, זה עוד ספר מסדרת ה For Dummies שבה יוצא ספר על כל דבר כמעט בעולם. הספר, כשמו כן הוא (פי.אייג'.פי לאידיוטים\טיפשים), מלמד PHP לאידיוטים, או במילים אחרות, למי שאין לו נאדה ידע בתכנות, משלבי ההסבר הבסיסים ביותר (איך השפה עובדת, למה כדאי ללמוד אותה ועוד חארטות) ולדברים מתקדמים, בשיא הפשטות. אז איפה באמת הכי כדאי ללמוד? אין משהו בעברית נורמלי? מלבד זאת, כפי ששאלתי בכותרת - כמה זמן ייקח לי להגיע לרמה של "ידע" בתכנות PHP? אני לא מדבר על בניית מערכות לתחנת החלל הבינלאומית - משהו ברמה של בניית מערכת ספר אורחים לבד ודברים כאלה, ברמה שבה אני יכול לקחת אתר שלם שמישהו בנה ולהבין פחות או יותר מה הולך בקוד שם, מה עובד, למה, מתי וכו'. הידע היחיד שיש לי זה פסקל (שאני גם כמעט ולא זוכר, למדתי לפני 4 שנים ומעלה), HTML ורמה בסיסית עד סמי-מתקדמת של ASP... עוזר במשהו כל אלה ב PHP? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|