|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חסום
|
מחלקה להתחברות למסד+תוסף קטן
המחלקה היא:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני פשוט רוצה שתבין את הרעיון שעובד מאחורי OOP אם בכלל זה מה שאתה מנסה ללמוד,
למה לא השתמשת בפונקציות רגילות באיזשהו קובץ נפרד שעושות את הconnect ואת הquery? למה דווקא במחלקה?
# 3 |
חסום
|
אני לא לומד OOP, ואני לא מנסה ללמד, הכנתי מחלקה על מנת שזה יעזור לאנשים.
פה בדוגמא זו היא ריקה מדי, אבל מתמלאים בה המון דברים בדרך כלל וחשוב שתיהיה מחלקה אחת לכל הSQL לפי דעתי |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אם זה מה שאתה אומר אתה יכול לפתוח קובץ ולקרא לו mysql.php ולשים בו את כל הפונקציות שכתבת,
אם אתה בקטע של מחלקות אני מציע שתלמד OOP ואז תראה איזה כוח יש לך ואיך אתה מחזיק אובייקטים ואז מפעיל עליהם פונקציות.
# 5 |
חסום
|
אני יודע OOP, מה כוונתך איזה כוח ישלך, תראה דוגמא.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
$db->login() אבל בתוך הדף עצמו במקום להשתמש ב$db->query אני אשתמש פשוט בmysql_query, זה יעבוד או לא יעבוד? כאילו היכולת להתקשר עם המסד שמורה רק למחלקה? או שרק אם המחלקה מוגנת או משהו? (כמובן שהשימוש בקלאס הזה הוא לצורך הדגמה.) |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
לפותח האשכול, אתה חמוד, אבל אם רק התחלת ללמוד OOP אבל תפזר מחלקות,
המחלקה שלך תחלאס לא עושה כלום, לא הייתי קורא לזה מחלקה, אתה יכול לעשות את זה בפונקציה רגילה וזהו, ואזה לא שונה הרבה מקוד התחברות רגילה. במיוחד כשיש את mysqli ... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אתה יכול להוסיף למחלקה גם mysql_result שתעבוד על הפונקציה זה כבר מוסיף יעילות למחלקה.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אבל נגיד יש לי קוד גדול ועוד לא החלפתי בכולו את הMYSQLֹQUERY לִDB->QUERY הCONNECT שהוא עשה למסד עצם ה new DB; חוסך לי את הצורך להתחבר גם אם אני משתמש בMYSQL QUERY מחוץ לקוד של המחלקה או לא? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|