|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
t tc tcp tcp/ip
|
למסירה שולחן מחשב גדול.
מידות: רוחב 120, עומק 60, גובה 130.
שחוק מעט בפלטה ובמדף המקלדת מהזזת העכבר עלייהם. חוץ מזה השולחן במצב טוב, חזק ויציב. השולחן ניתן לפירוק והובלה בכל רכב 4 גלגלי. הוא נמצא בקרית אתא בביתי. אוכל לעזור בהובלתו לאיזור הקריות בחינם או רחוק יותר תמורת החזר הדלק (לא כ"כ כדאי למי שגר רחוק מאוד) ![]()
# 2 |
I am root
|
מה המידה של המגש למקלדת שם?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
http://www.agora.co.il
אתר מעולה לדברים כאלה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
t tc tcp tcp/ip
|
מישהו תיאם איתי למוצאי שבת, אם לא יגיע אני יעדכן, המגש בערך 50 ס"מ.
ציטוט:
![]() ופירסמתי גם פה, לטובת אלו שלא גולשים שם. מחר נעדכן מה נסגר, אם נסגר. יום קסום ושבת שלום.
![]() |
# 5 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אם אף אחד לא הגיע אתמול, אבי יוכל להגיע ולהעמיס אותו היום (יכול להתאים למשרד שלנו). תעדכן אותי אם עדיין רלוונטי. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
t tc tcp tcp/ip
|
שלחתי לך ה"פ.
# 7 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אריה, אני לא אגיע לבסוף.
מצטער, האוטו לא אצל אבא. |
![]() |
![]() |
# 9 |
t tc tcp tcp/ip
|
אני מתחיל להצטער שלא פשוט פירקתי וזרקתי אותו.
מצד אחד כואב הלב על שולחן ממש טוב שבדירה הקודמת שירת אותי יפה. מצד שני, הדירה בה אני גר כרגע קטנה יותר והוא תקוע לי כמו עצם בגרון. אגב, אתה השלישי מיום שישי שמתאם איתי ומתחרט, לא שאני כועס עלייך... אבל זה מבאס. מחר אמור להגיע אחד, אם מישהו מעוניין להקדים אותו, סחטיין ושיתחדש. אם לא יגיע עד הצהריים, השולחן (עם כל הצער שבדבר), הולך לפח. בקיצור, הכתובת: זבולון 47א דירה 9 כניסה 2 קומה 2. על הדלת יש שלט: אלברג. עד מחר בצהריים, הראשון שיגיע יקבל. בצהריים הוא יונח אחר כבוד בפח השכונתי. אגב אור, אתה יכול להגיע באוטובוס, לעזור לי להוריד אותו ואני אוביל לך אותו לקריות... אני אפילו יעזור לך להרכיב אותו.
אנחנו נוטים לשכוח שההבדל היחידי בין אדם פחדן לאמיץ, הוא שהפחדן יחשוב פעמיים לפני שהוא קופץ לכלוב עם אריה, האמיץ לא יודע מה זה אריה, הוא רק חושב שהוא יודע. Last edited by Arie; 24-01-10 at 15:58.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|