|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
איך אפשר לדעת פרטים בסיסיים על השרת שאני יושב בו?
אהלן,
יש לי ויפיאס בארץ, אני מעוניין לדעת מספר דברים על השרת שעליו יושב הויפיאס, כמו כמה ויפיאסים רצים על אותו שרת, כמה אחוזים מהשרת מנוצל, ודברים בסגנון זה אפשרי? תודה
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
ה-VPS עובד טוב? מגיב? ללא לאגים?
אני לא מבין למה הריצה הזו אחרי המפרט של השרת, שכרת VPS, שכרת אותו מסיבה מסויימת, המהות של שכירת שירות מחברת הוסטינג הוא בד"כ, בגלל חוסר כדאיות לתחזק את המערכת באופן עצמי, המהות של הוסטינג, היא: "אתה תהנה מהוסטינג, תן לנו לשבור את הראש עם השרת", זה מעניין אותך אם השרת הוא 4 מעבדים או ATOM 270? אם ה-HD הוא SCSI או SAS? זה נותן לך תחושה של תמורה גבוהה יותר לכסף? הרי ההנחת יסוד היא, כמה שהשרת יותר יקר ומתקדם, ככה הוא יועמס יותר ויהיה בשימוש יותר. אז מה חכם יותר? להיות על שרת עם 4 מעבדים? או על שרת ATOM. בסופו של דבר, אתה צריך למצוא את חברת ההוסטינג האמינה, שמחלקת את המשאבים שלה בהתאם ליכולת של השרתים.
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
# 5 |
חבר על
|
ברגע שיש לך VPS הכוונה היא לשרת מיני ייעודי הפועל בפני עצמו, אתה לא יכול לדעת פרטים על המכונה הכללית, רק חברת האחסון שלך יכולה להציג לך את הפרטים האלו, אם אתה מפקפק באמינותם, אז דבר ראשון חבל, ודבר שני אתה יכול לבקש תצלומי מסך של נתוני השרת.
לגבי רשימה של כמה VPS מדובר פה במשהו שלדעתי לא יצלמו לך מכיוון שזה חשיפה של לקוחות אחרים וזה לא מקובל. זה כמו שתבקש באחסון שיתופי לדעת מי היוזרים האחרים על אותו שרת. לא מקובל לפרסם פרטים אלו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|