|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
TelmaN.me - אתר למסעדה
אתר למסעדת "טלמן"
http://www.telman.me האתר אמור להיות הכי קל והכי פשוט לתפעול, ככה שגם סבתא שלי תוכל לגלוש באתר. בגדול - מה שהלקוח ביקש ממני, זה אתר רגיל ופשוט למסעדה, בעל מערכת אלבומים בסגנון של bin, base ואתרי מסיבות שונים. כעיקרון, כל התוכן באתר הוא קבוע (לפי בקשת הלקוח), וחלק מהתכנים דינמאיים ומנוהלים ע"י פאנל מיוחד "מאחורי הקלעים", למשל אלבומי התמונות, והתפריט. האתר פועל גם בשפה העברית, וגם בשפה הרוסית - בעזרת "קבצי lang". ז"א, אין בעיה להוסיף שפה נוספת לאתר. מה שהולך להיות באתר זאת גם מערכת תגובות - כך שכל משתמש יוכל להגיב לאלבומים השונים. אשמח לשמוע ביקורות, כמה שיותר בונות - ובעיקר על השילוב של השפה הרוסית והעברית ביחד (מבחינת יישור שמאל לימין וכו'). Last edited by syn; 26-11-09 at 01:54.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לא מבין בתיכנות וכו'
האתר נראה סבבה ונוח לגלישה, הדבר היחיד ששמתי לב זה שנראה לי הלוגו ברח מצד ימין לשמאל... ככה זה נראה מהרקע של הבאר בצד ימין שכהה יותר כזה ע"מ להדגיש תלוגו שנמצא בכלל בצד שמאל. שבוע טוב, ניר פרידמן
# 3 |
חבר על
|
אני חושב שכדאי להשקיע בעיצוב קצת יותר מושך
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תודה על התגובות. אני לא מעצב, אני מתכנת...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
מה הקטע של הסיומת ME.?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שאפשר לבטל את דף הכניסה, ראיתי שבדף הבית כבר יש אפשרות בחירה בסרגל למעלה את השפה אז למה את הדף כניסה הלא משהו הזה?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
I am root
|
הוידאו מקרטע :\
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון