|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
בקשה הצעה לשרת רדיו...
שלום, אממ קוראים לי מאור כמו שראוים :S
ואני ואדיר בעל הפורום www.Fux-c.co.il רוצים לעשות רדיו לפורום. עכשיו בהתחלה חשבנו על ספוסנר, מה זה אומר? אנחנו נקבל שרת ואתם תקבלו באנרים בפורום וברדיו וגם נפרסם מבצעים עליכם וגם הכרזה. אז אנחנו מחפשים את החברה המתאימה עם אנשי מקצוע נחמדים וזמינות שרת. בכ"מ ניכשלנו בזה.. אז אנחנו רוצים לברר תשלומים מישהו?
בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים Last edited by MaorGetter; 21-11-09 at 15:43.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
RPS 1
מעולה לשרת רדיו בעל חיבור 100MBPS פרטי שלכם! מעבד ליבה כפולה אינטל אטום 1.6GHZ 512MB זיכרון 2 כתובות IP 20GB דיסק קשיח כולל עזרה בהתקנה של הרדיו. רק $38 לחודש! להזמנה - https://www.beastserv.com/cart.php?a=add&pid=0000000019 לפרטים נוספים וחבילות מתקדמות יותר http://www.securehost.co.il/servers.html |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
שרת רדיו 100 מאזינים
איכות 96kbps במחיר חודשי של 150 ש"ח
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ספילי זה לא קצת יקר אחי?
וזה שמעליו אחי אני מחפש שרת רדיו רק בלי סיבוכים.
# 5 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
המחיר לא יקר אם עושים חישוב נכון של עלויות הפס, והשימוש במשאבי שרת.
זה מחיר האמת יחסית זול.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
I am root
|
ציטוט:
אתה מקבל גישה לרדיו Shoutcast Admin וגישה לשרת עצמו SSH ACCESS , ככה אתה יכול לכבות ולהדליק את הרדיו מתי שאתה רוצה. הרדיו לא מגיע עם הגבלה למספר מאזינים ברמת שרת הרדיו - ההגבלה שלך היא 100MBPS לשידור ( הגבלת החומרה של הכרטיס רשת ). אם יש לך שאלות נוספות , אתה מוזמן לפנות אלינו. סליפי באמת נתן לך הצעה לא יקרה גם כן ביחס למה שאתה מקבל. Last edited by yonatan; 21-11-09 at 19:03.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
TELECART - אני אגיד לך ת'אמת? בגלל שהיחס שם גרוע.
yonatan - זה בכל השרתים לא ..?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|