|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Beta Version Rapidsearch.co.il
לאחרונה סיימנו את גרסאת ה BETA הראשונה של האתר
http://www.RapidSearch.co.il היינו שמחים לקבל הערות לשיפור , וחוות דעת . האתר מספק מנוע חיפוש לכל ההורדות בכל הסוגים משחקים שירים סרטים וכו.. כמובן שאת כל התוצאות הוא מציג לפי קישורים מהאתר rapidshare |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ניראה טוב בהצלחה.
אתה בטוח שאתם בניתם הכל...? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה היתרון שלכם?
למה שאני אחפש אצלכם ולא יודע איזה קישורים אקבל, כאשר אני יכול לחפש בגוגל ולבדוק באיזה אתר הם פורסמו וכו' והאם הם אמינים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני בטוח שבנינו את גרסאת ה BETA של האתר כן , במידה ונכנסת לקוד , אז המנוע חיפוש הוא כרגע לא גוף עצמאי שמחפש בכוחות עצמו את השיחרורים .
המנוע נעזר באתרים מסויימים לקבלת התוצאות , הגרסא הסופית מבצעת את כל מערכת הסריקה בעצמה. כרגע המערכת היא למטרת נסיון ולראות את הדרישה שלה מצד הגולשים |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לצערי הרב , למנוע החיפוש של אין שום התרון משמעותי על מנוע החיפוש GOOGLE , המנוע שלהם קצת יותר מתקדם .
אבל הרעיון הוא שבמקום לחפש בגוגל תחפש כאן , ומעבר לזה המערכת הולכת לספק בדיקה לאחר קישורים , ואת SOURCE הקישורים מהפורומים שהם הולכים להילקח , או מכל מקום כזה או אחר. כדי שבאמת תוכל להחליט בעצמך האם הקישורים רלוונטים ואמינים עבורך או לא. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
העמודים לא עובדים..
רעיון לדעתי ממש טוב.. עיצוב לא יזיק.. בהצלחה. :]
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד!~
תוסיף מסגרת ורקע שיהיה לאתר קצת גוף. בלי שום קשר , תעשה מספרי עמודים ולא רק קדימה אחורה (שממש לא בולטים ד"א) ובנוסף תעלים קישורים שבורים , למה לבזבז את הזמן של הגולש. תוסיף הצהרה שאתה מסיר אחריות לתוכן הקישורים. תוסיף אופציה (ממש קל) לחיפוש לפי סיומת קובץ (MP3,MP4,AVI וכדומה) ופרסום =] ואחרי זה יש לך אתר מוצלח |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
מה ההבדל בין זה לבין כל האתרים בחול של החיפוש בRS?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
I am root
|
נראה לי שאין פרסומות . . .
![]() לא שמת לב? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אני גם ככה גולש עם חוסם פרסומות וחוסם סקריפטים. ככה שגם אם יש אני לא רואה אותם, אני מאמין שבגירסא הלא BETA יהיו פרסומות
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|