|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פרסום | כרטיס ביקור ראשון..
![]() |
# 2 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
התמונה לא עולה..
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
17:10 עובד..
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
צודק, עיצוב חלק ונקי , קצת ריק מדיי לטעמי.
תנסה להוסיף משהו עם צבע מנוגד וחזק שימלא קצת את החלל..
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אין בעיה שכרטיס ביקור יהיה ריק, מה שמפריע לי זה החוסר סימטריות בעין, הכתובת של האתר שזרוקה שם למעלה לא קשורה למשל.
הייתי במקומך כותב את השם ומתחתיו שם את הכתובת וממקם את זה במרכז הרווח שבין הפסים ללמעלה כדי שיראה יותר אסטטי. או לסירוגין הייתי ממקם את הלוגו למעלה במרכז מתחת שם ומתחת הכתובת ואז הפסים עם שאר המידע.
# 6 |
חבר מתקדם
|
ניסיתי כל מיני וורייציות למיקומים..
זאת נראתה לי הכי טובה.. ניסיתי לפני כבר את מה שהצעת.. זה לא יוצא טוב.. זה דחוס ממש באמצע ובצדדים כלום.. ואי אפשר לעשות הכל באותו צד.. בכל מקרה.. תודה על התגובה.. :]
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שון אחי
דיי ריק...תנסה לעוות את הקו שיראה יותר מעניין לעין ומושך לא סתם קו לוגו ודרכי תקשורת... ולמה לא עשית את הצד השני גם? |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
בשביל מה צריך דו צדדי?
# 9 |
חבר מתקדם
|
את האמת עשית צד שני..
אבל אין בו משהו מיוחד.. סתם את הלוגו הייצוגי שלי בצד השני.. (מה שיש בצד הראשון בצד שמאל בקטן.. אז יש בגדול באמצע בצד השני..). ולא יודע רציתי שזה יצא כמה שפחות עם אפקטים ויותר מקצועי ונעים לעין..
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
כתוב לך בחתימה "עיצוב אתרים ודפוס"....
אז אתה אמור לדעת שכרטיס ביקור יצוגי שאתה מכין ללקוח בדר"כ יוצא להדפסה... ואפילו אם הכרטיס שלך...מכינים 2 צדדים למקרה שתחליט שאתה מחליט שאתה מוציא אותו להדפסה... ושון תנסה ליצור "גל" לקו ושים את הקו למעלה ותפרסם אני רוצה לראות איך יצא... ואתה אמור להראות אפקטים בכרטיס ביקור שלך... לא מדבר על NOISE וכאלה אבל משהו מינימלי לפחות... נ.ב אף פעם אל תשתמש בסוגריים לכרטיס ביקור...אלא אם יש לך משרד שקשה למצוא את המיקום רושמים בסוגריים את הדרך הגעה \ ליד מקום מוכר.... Last edited by OmriDahan; 22-11-09 at 18:13.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|