![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון אתר
שלום רב לכולם,
אני מעוניין באחסון אתר, ולהלן נתוני האחסון הדרוש לי: ציטוט:
חריגה: 10 ש"ח. *תיבת דואר POP3 **מסד נתונים SQL עוד משהו, רצוי לי מאוד שתהיה תמיכה מהירה ולא משוב בתיבת התמיכה לאחר שבועיים, אלא באותו היום, ואם יותר טוב גם מענה בטלפון. על מנת לשלוח לי הצעות, ניתן להציע פה, או לפנות אלי בתיבת הדואר הפרטית. תודה רבה והמשך יום נעים ![]() Last edited by Unnamed; 30-10-09 at 17:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אחסון אתרים ב SecureHost.co.il החל מ $3.99 לחודש
האחסון מתבצע על גבי שרתים מאובטחים באירופה עם מערכת הפעלה GNU/Linux. ניתן לבחור בין צרפת וגרמניה. ניתן להזמין ישירות מאתר האחות שלנו beastserv.com דרך מערכת מאובטחת ב SSL ( הקליקו על הכפתור לחבילה שאתם רוצים לרכוש ). חבילת בסיס: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 1 גיגה תעבורה חודשית 500 גיגה 5 מסדי נתונים MYSQL אירוח שם מתחם* ללא התחייבות ! - מחיר חודשי $3.99 ![]() חבילת עסקים: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 10 גיגה תעבורה חודשית 1 טרה 2 כתובות IP פרטיות (DNS/SEO שליטה בדומיין וכו) מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות ! - מחיר חודשי $6.99 ![]() ![]() כל החבילות שלנו כוללות: פאנל ניהול DirectAdmin / Cpanel ( עברית \ אנגלית - לבחירתך ) מערכת התקנה אוטומטית למערכות מוכנות Installatron - התקנת מערכות מוכנות ב 2 קליקים ללא צורך בידע מוקדם. - למשל בלוג wordpress מערכת joomla , מערכת פורום , מערכת סקרים לאתר ועוד! רשימת תוכנות נתמכות http://www.securehost.co.il/addon.html (מתעדכן מפעם לפעם!) מערכת בניית אתרים עם בחירה של מעל ל-370 תבניות מוכנות לבניית אתר מקצועי. כל השרתים שלנו בעלי מערך דיסקים בשיטת RAID לייתירות וביצועים + מתבצע גיבוי יומי לשרת מרוחק לכל המערכות\אחסונים. *ניתן גם לרכוש שמות מתחם ישירות דרכנו. - כולל פאנל ניהול דומיינים. עובר מחברת אחסון אחרת? מודאג שהאתר לא יתאים? או יפגע? תן לנו לעשות עבורך את כל העבודה, אנו נעביר את כל הקבצים ואת כל מסדי הנתונים והסקריפטים. עד שהכול יעבוד לשביעות רצונך. וותק משנת 2004, מקבוצת אורן א מחשבים באר שבע - בכור שיטרית 33 פקס - 077- מכירות 077- נייד להזמנות 054- |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
0547872995 - אור
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
צ'אט חיי באתר הבית שלנו : www.GlobalServ.co.il אימייל - support@globalserv.co.il מסנג'ר - orgez017@hotmail.com סקייפ - Or Gez פלאפון - 0547872995 7\24 אתה מוזמן ליצור קשר בכל אחת מהדרכים מעלה בברכה, אור
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אתה רוצה שאני ארשום לך פה את ההעצה שלי ?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|