|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | בקשר לזמן ריצה D:
משהו ממש קטן, בכמה זמן אתם רצים 6 ק"מ? או יותר נכון, כמה זמן צריכה לקחת ריצה כזאת לנער? (14-16).
תודה (: . |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
שמע אני בן 18 עוד שבועיים ורץ 6 ק"מ על 21:30 ( ואני רץ ריצות בנוניות )
אבל אי אפשר להשוות כי אני מתאמן כבר כמה שנים כל אחד רץ לפי היכולת האישית שלו במידה וב6 ק"מ אתה עושה 24:00 אתה במצב מצויין 27:00 מצב סביר מעל 30:00 כניראה אתה ממש עגלה |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן, במידה ואתה שומר על קצב אחיד אין סיבה שמשך הריצה יעלה על 21 דק'.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לעשות 6 ק"מ ב21 דקות זה תוצאה טובה מאוד, אפילו מהירה.
לרץ מתחיל, 4 דקות לקילומטר (6 ק"מ ב24 דקות) זו תוצאה מעולה. ככל שתשפר את סיבולת לב הריאה שלך, תוכל לרוץ מהר יותר. בכל מקרה במידה ואתה מתחיל לרוץ - אל תעשה זאת בצורה אינטנסיבית ובבום אלא בצורה הדרגתית, אחרת תיפצע לעיתים תכופות.
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה רבה, עזרתם לי מאוד (:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
אני מקווה שאתם לא רצים הרבה על אספלט.. לא בריא בכלל.. רוצו על חוף ים (עדיפות לחול קשה, כי זה יותר בריא לגב, לאלה שמתאמנים לקראת צבא - חול רך) , אם אין חוף, אז על דשא או משטח חולי \ כורכר
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
על מה אתם מדברים ?!@$
6 קילומטר ב30 דקות זה אחלה קצב , מי שרץ ב24 דקות זה אנשים שמתאמנים בצורה מקצועית . אני רץ 6 קילומטר ב30 דקות ואני בכושר יותר טוב מרוב האנשים שאני מכיר , שלא נדבר על זה שרוב האנשים לא רצים 6 קילומטר . 6 קילומטר ב21 דקות , זה אומר 3 וחצי דקות לקילומטר , שזה אומר לרוץ על יותר מ17 קילומטר בשעה ... אני לא מכיר אנשים שרצים במהירות הזאתי לאורך זמן , לא יוצאי סיירות ולא ג'ובניקים . אולי מתאמנים אולימפים ורצי תריאטלון \ מרתון (שרצים יותר מהר).
Last edited by Slash; 21-10-09 at 20:26.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
על הדרך גם אני אשאל שאלה את גולשי הוסטס:
בכמה זמן אתם עושים ריצת אלפיים? ונתקלתי באנשים שהיו להם שברי מאמץ, יש לכם מושג מה עושים במצב כזה?
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני שומר על קצב סביבות ה-30 עד 40 דק'. 7 דק' בנוחות. המטרה היא למצוא את הקצב שנוח לך בו, גם אם הריצה קצרה. כמובן שאפשר להאיץ, אבל בסופו של דבר זה יפגע בריצה לאורך זמן. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה דורש דרך חיים מסויימת , תזונה נכונה , אימון נכון וכו . אני לא באמת מאמין שמישהו פה עומד בקריטריונים האלה , אלה אם אני מדבר עם רצי מרתון טבריה ... אני אישית לא מסוגל לרוץ 17 קמ"ש ליותר מ3 דקות , זה פשוט מהיר מידי בשבילי , אין לי רגליים כאלה ארוכות ואני בגובהה ממוצע (1.76) .
Last edited by Slash; 22-10-09 at 01:53.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|