|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
זיהוי פונט+רוחב ואורך
יש לי פוטשוופ CS4
אני רוצה לדעת איך מזהים פונט: שאני יסמן וזה יאמר לי איזה פונט זה ואיך אפשר לדעת רוחב+אורך של אלמנט,שאני יסמן אותו והוא יאמר לי מה הרוחב והאורך שסימנתי תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
כעיקרון אתה לא יכול לדעת רק מהסימון.
תלחץ Ctrl ואז מקש שמאלי בעכבר על הלייר של הצורה שאתה צריך. תעשה העתק. Ctrl+C.. ואז תעשה Ctrl+N שם יהיה לך את המידות.. בקשר לאיך אתה יודע איזה פונט. אתה בוחר את הפונט. אתה לוחץ על הסמל כלי של הפונט. בוחר איפה להשים. ואז בוחר איזה פונט, איזה גודל, איזה צבע. אם אתה מתכוון בעיצוב קיים. אז אתה הולך ללייר של הפונט. לוחץ על הסימן הזה של הA פעמיים ואז זה כביכול יערוך לך את הטקסט. אבל גם יכתוב לך את השם המידות וכו'. בהצלחה. :]
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש שני מקרים של זיהוי פונט:
1. כשיש לך את הPSD, אתה יכול לקחת את הTEXT TOOL ולסמן את הטקסט. כשתעשה זאת יופיע לך למעלה שם הפונט. 2. כשאין לך את הPSD, ואתה מנסה לזהות פונט מתמונה, השיטה היא לכתוב את אותה מילה ולחפש במאגר הפונטים שלך אם יש כאלה שנראים ממש דומה\זהים. אפשר גם לחפש באתרי פונטים(לסדר לפי קטגוריות למשל כתבי יד) בשביל לדעת את הרוחב והאורך של אלמנט לא צריך להיות גאון גדול, אתה פשוט מסמן אותו ומקיש במקלדת CTRL+T (שינוי גודל האלמנט) מצד שמאל למעלה מופיעים לך פרמטרים של רוחב ואורך. אם הם מופיעים באחוזים או בכל מדד אחר שאתה לא מעוניין בו, אתה מוזמן ללחוץ עליהם מקש ימני בעכבר ולבחור את היחידה המתאימה לך - פיקסלים, סנטימטרים, אינצ'ים וכו'. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|