![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אימות החשבון באימייל.
שלום.
בניתי מערכת כלשהי, בדף ההרשמה עשיתי בדיקה של הטופס ב JS והכל בסדר. עכשיו אני רוצה שאחרי שהבדיקה לא החזירה שגיאות אז יהיה כתוב "נרשמת בהצלחה, אישור להפעלת חשבונך נשלח לאימייל שאיתו נרשמת." משהו בסגנון, לפי הרעיון שלי את כל זה אני יעשה בדף ההרשמה, כלומר הטופס שלי פועל בPOST ויש בו onsubmit="return validate", כלומר, בלחיצה על כפתור ה submit מופעלת הפוקציה שבודקת, אם יש שגיאות היא מציינת זאת אם לא אז הנותנים מועברים לחלק של ה PHP באותו דף, ב POST כמובן. בחלק של ה PHP אני עושה בדיקה דומה של הנתונים, רק ב PHP כמובן, ואם הכל תקין אז אני ירשום "נרשמת בהצלחה, אישור להפעלת חשבונך נשלח לאימייל שאיתו נרשמת." ובאותו הזמן יכניס את הנתונים וישלח אימייל להפעלת החשבון, בו זמנית, ב if שבודק את התקינות. כרגע אני די תקוע בקטע של האימייל..יש למישהו דוגמא לקוד כלשהו ששולח את האימייל? מעולם לא התנסיתי בשליחת מייל מהשרת לתיבת מייל של הגולש.. משהו נוסף, הקישור שלי יהיה משהו כזה: PHP קוד:
PHP קוד:
נשמע סביר? אשמח לקבל קוד דוגמא לשליחת מייל ללקוח בסיום ההרשמה..ומה אתם אומרים על אופן הפעולה? זה בסדר שאני משתמש ב onsubmit="return validate" בPOST? תודה רבה, חפרתי ![]()
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 13-09-09 at 09:59.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|