|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניינת לרכוש דומיין ישראלי לשנתיים
שבוע טוב!
אני מעוניינת לרכוש דומיין ישראלי לשנתיים. התשלום הוא במזומן. בנוסף אשמח לדעת מה יקרה במידה וארצה במהלך השנתיים להחליף את האחסון שלי ולקשר את הדומיין לכתובת אחרת. Last edited by Linero; 05-09-09 at 21:42.. |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהלן שיראל. רכישת דומיין זה תהליך מאוד מאוד פשוט, מצד שני אם לא תרצי להכניס את פרטיך לאינטרנט אני בטוח שעסקים רבים פה יעשו זאת בעד עמלה קטנה.
רישום לשנה עולה 80 ש"ח ו160 ש"ח לשנתיים (דרך LiveDNS), רוב העסקים פה לוקחים בערך 90-110 לשנה ואני מאמין שכפול לשנתיים. לגבי שינוי מיקום האחסון, אין שום בעיה, כל מה שיש לעשות הוא להיכנס לפאנל הניהול של הדומיין ולהגדיר שני שדות המכילים את שרתי הNAMESERVER של העסק, משהו בסגנון של: ns1.example.com ns2.example.com החברה בLiveDNS מבצעים את העדכון פעמיים ביום, אם אני לא טועה ב13:00 וב22:00 ככה שאין בעיה לבצע עדכון מהיר. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
שם מתחם לשנתיים, 200 ש"ח.
ספקית: LiveDNS תמיכה לכל אורך השנה, נרשם על שמך. ליצירת קשר: 0524670677 MSN Messenger- nanadav@walla.co.il |
![]() |
# 6 |
Whatever
|
ולמי שכמעט שכח -
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=59470 לנושא, את מוזמנת להציץ באשכול הנעוץ עם כל המחירים. אני בטוח ב- 100% שתצליחי למצוא שם את מבוקשך ![]()
|
|