![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שדה יתמלא לאחר שליחה.
שלום.
יש לי דף חיפוש באתר שפועל ב GET. לדף החיפוש נקרא sea.php הדף sea.php הוא דף שיש בו את התיבה של החיפוש ולאחר לחיצה על submit אני "מועבר" לדף משהו כזה: sea.php?name=blabla הדף הוא אותו דבר רק שלמטה כתובות התוצאות או לחילופין הערה שאין תוצאות. אני רוצה שלאחר שילחצו submit יפתח הדף אבל בשדות יהיה את מילות החיפוש, אני יודע שזה קשור ל value..שאני מנסה לעשות: PHP קוד:
PHP קוד:
בהתחלה, שרק נכנסים לדף sea.php השדה יהיה ריק מין הסתם, ולאחר מכן שיתמלא במה שהוקש. אני מנסה להציג את המשתנה שהוא ריק. אני מקווה שהבנתם, מה לעשות? איפה הבעיה. למה השדה לא מתמלא? תודה (:
# 2 |
חבר וותיק
|
הצלחתי, פשוט נזכרתי שהקוד של ה php בא אחרי הטופס.
עכשיו אני רק רוצה לוודאות שעשיתי משהו הגיוני. בתחילתץ המסמך בין תגיות php הצבתי משתנים..($name=$_GET['name']; וכ'ו) אחרכך כל הקטע של ה html, התיבת חיפוש וכ'ו, ואז החלק של השליפה מהסד והצגת התוצאות. עשיתי בסדר? זה פועל לפחות.. אני שובר את הראש כבר שעה, פירסנמתי את האשכול ואחרי כמה דקות עליתי על הבעיה.
# 3 |
חבר וותיק
|
אם הבנתי נכון אתה רוצה לשמר את הנתון שהקלת בחיפוש בתיבת החיפוש לאחר השליחה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן.
כמו שיש בכל אתר, הדוגמא הכי פשוטה זה גוגל, אחרי שאתה מועבר לתוצאות החיפוש, מה שחחפשת מופיע בתיבה. שאלה קטנה, איך אני יעשה את זה בשדה מסוג select? בחיפוש בוחרים גם מתיבת בחירה, זה הקוד שלה (לצורך הדגמה כמובן): PHP קוד:
PHP קוד:
תודה.
# 5 |
חבר מתקדם
|
קוד:
<?php $bla = $_GET['blabla'] ; ?> <input type="text" name="bla" dir="ltr" value="<?php echo $bla;?>" אם כן, שלח את כל הטופס. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אם אתה רוצה עם SELECT אז תשמר נתונים שנשלחו או למערך מסוג סיישין או למסד ואז פשוט תעשה לSELECT לולאה עם הנתונים שנשמרו.
בצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה על העזרה אבל הסתדרתי, בעזרת if קטן, גם ה select עובד.
תודה רבה לכולם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|