|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום,
אני שמח להודיע על שירות חדש בעסק : משתמשי PsyBNC להלן המחירים : מחיר משתמש: 10 ש"ח לחודש. מחיר 3 משתמשים : 20 ש"ח לחודש. מחיר 5 משתמשים : 40 ש"ח לחודש. לפרטים נוספים : http://www.Hotserv.co.il/psybnc.html בברכה, ארתור בולוצ'ניקוב מנכ"ל הוטסרב. Last edited by Arturb; 23-07-09 at 18:58.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
תתחדשו על השירות החדש,
בד"כ, שירות כזה מגיע עם הוסטים למינהם[כמו i.love.israel.co.il וכו'], מתוכנן משהו בסגנון?
# 5 |
חבר בקהילה
|
תתחדש =\
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
בד"כ, משתמש שקונה לעצמו PSY, קונה אותו לשימוש עצמי. במידה ומעוניינים כמה חברים להתאגד, הם יכולים להזמין ולחסוך שקל\שנייםץ
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() זה טיפשי איך שלא תהפוך את זה.... צריך להתסכל על היחס בין המחיר לכמות ולמצוא כמה עולה יח' ולהבין איך זה הגיוני: 1 ב10 משמע 10 ש"ח ליח' 3 ב20 משמע 6 ו2/3 ש"ח ליח' 5 ב40 משמע 8 ש"ח ליח' ההגיון אומר ש5 צריך להיות בפחות 33 ו1/3 (שזה גם 6 ו2/3 ליח') או שזה יהיה 6 בפחות מ40 (שזה גם 6 ו2/3 ליח')... anyway אין לי ממש מושג מה זה בכלל PsyBNC אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
זה בוט למירק שאתה מתחבר אליו ומגדיר אותו, אומר לו לאיזה שרת להיכנס ובאיזה ערוצים לשהות .. וברגע שאתה יוצא מהמירק הוא ממשיך להיות באותו מקום, כמו מעיין מזכירה, רק שהוא שומר את כל ההדעות שנאספות עד הכניסה הבאה, הוא מהווה גם סוג של פרוקסי למירק.
# 9 |
חסום
|
שירות נחמד יכול לעזור, שיהיה לכם בהצלחה במכירות
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד
![]() בהצלחה! |