|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
איך אני יכול לזהות שעמוד נטען דרך קובץ JS חיצוני?
צירפתי קובץ לעמוד מסויים ככה:
<script type="text/javascript" src="magic.js"></script> עכשיו, לפעמים קורה והקוד עולה לפני שהעמוד עולה במלואו, והקוד אמור להשפיע על העצמים בעמוד (שחלקם עוד לא עלו). איך אני יכול לזהות שעמוד נטען דרך קובץ JS חיצוני? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לשים את הקוד הזה בסוף העמוד (אני סתם מציע את זה אני לא בטוח שיעבוד..)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
קוד:
============================================================ INSTRUCTIONS. This is a MUTI-PART Script. ============================================================ PART I. Copy code below into <HEAD> section of your HTML pages ============================================================ <SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript"> <!-- PreLoad Wait - Script --> <!-- This script and more from http://www.rainbow.arch.scriptmania.com function waitPreloadPage() { //DOM if (document.getElementById){ document.getElementById('prepage').style.visibility='hidden'; }else{ if (document.layers){ //NS4 document.prepage.visibility = 'hidden'; } else { //IE4 document.all.prepage.style.visibility = 'hidden'; } } } // End --> </SCRIPT> ============================================================ PART II. Add the onLoad event, as shown below, to your <BODY> tag: ============================================================ <BODY onLoad="waitPreloadPage();"> ============================================================ PART III. Copy codes below to immediately after <BODY> tag. ============================================================ <DIV id="prepage" style="position:absolute; font-family:arial; font-size:16; left:0px; top:0px; background-color:white; layer-background-color:white; height:100%; width:100%;"> <TABLE width=100%><TR><TD><B>Loading ... ... Please wait!</B></TD></TR></TABLE> </DIV> זה סקריפט שמראה הודעה כל עוד העמוד לא נטען... תנסה להשתמש בזה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני צריך שהקובץ JS יזהה אם העמוד נטען,
את זה "<BODY onLoad="waitPreloadPage();">" יכולתי לעשות לבד. תודה בכל זאת. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה פשוט צריך להכניס את הסקריפט שלך לonload
# 6 |
кто ты?
|
יש לך כל מיני פריימוורקים בתומכים ב domReady,
כשהעמוד עוד לא נטען במלואו (לדוגמא התמונות עוד לא, אז עוד לא נקרא onload) אבל כל הHTML נטען במלואו, ככה שאתה יכול כבר לעבוד עם העמוד. תנסה את jQuery |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|