|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעבדה בפיזיקה - חוק שימור התנע
שלום,
תשמעו אני אובד עצות פה ![]() אם מישהו עשה את הניסוי בפיזיקה לגבי חוק שימור התנע בהתנגשות דו ממדית (ניתוח סרטון וידיאו) - אני אשמח לקבל ממנו את הנתונים שהתקבלו אצלו בדו"ח. משום מה, לי ולכל שאר חבריי לכיתה הנתונים לא יצאו נכונים ומחר אנחנו צריכים להגיש דו"ח לגבי הניסוי... אשמח אם מישהו יביא לי את הנתונים ויעזור לנו.. תודה רבה, עידו. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
המורה שהיה לי לפיסיקה אוהב לעזור (אני רציני.. רק חבל שעזבתי פיסיקה חח)
אני שולח לך את האימייל שלו לפרטי ואני בטוח שהוא יעזור לך. בשבוע הבא אני צריך לדבר איתך דיי דחוף בסקיפ או משהו אחי.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
בכיף, תוריד מפה.
שים לב: עשיתי את הניסוי לפני כשנה בערך ככה שאני מקווה שזה בסדר (זה מה ששמתי בזמנו בבגרות מעבדה).
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה אולי?
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הפתרון הטוב ביותר הוא לשבת ולבדוק מה הבעיה בעבודתכם.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
# 10 |
חבר וותיק
|
באופן אישי אני קודם מסיק את הקשר בגרף (בפיזיקה השאיפה תמיד לקיים יחס ישר כדי לבצע ניתוחים עתידים שיותר קלים לביצוע על גרפים לינארים מאשר פרבולות/נחשים/כו') ואז מאלתר נקודות שקרובות (: הרי זה ניסוי P:
למרות שאם התוצאות שלכם לא תואמות את התאוריה אי אפשר לעשות את זה --> כי אתה לא יודע שהתאוריה נכונה חח
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|