|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
זימון צבאי
אהלן,
רציתי לשאול למה אני צריך לצפות שאני מקבל מיון מ'מיטב' זימון ל'מבחני התאמה לתפקידים מסווגים'
Last edited by FuZuL; 17-06-09 at 17:05.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
"שווה ללכת" עקרונית זה שווה גם מבחינת העתיד שלך וגם זה יחידה טובה.
אני יודע שקשה לעבור את כל המבחנים לגאמא. אני חושב שזה גם דוחה לך את הצבא באיזה שנה ואז אתה חותם קבע. עכשיו אני קולט שאתה רוצה גם קרבי אז זה החלטה שלך אני מאמין שקרבי נותן יותר סיפוק. אבל גם מחשבים זה טוב במיוחד לעתיד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
T.R.I איך הסקת שזה יחידה טובה? לא כתוב לאיזה יחידה קיבלתי זימון , וערכתי את ההודעה שלי כתבתי פרטים לא קשורים שלפי התגובה שלך פוגעים בתגובות שאני מצפה לקבל, רציתי לדעת איזה מיונים אני הולך לעבור שם.
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מה הקשר גאמא.
ונשמע מגניב לך על זה אין לך מה להפסיד. מה יהיה שם? לך תדע. אף אבל אני יכול לנחש שיהיה שם שאלון 300 + השלמת משפטים + שאלון אישי אולי עוד דברים. אני הייתי למשל במיונים כללים שהם גם כנראה היו לתפקידים סודיים שלא רצו להגיד לנו (לא קבלתי מזה כלום בסוף....). |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שאלון 300 כבר עשיתי אם זה אומר משהו
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
כמו שאבא שלי תמיד אומר: לך לכל זימון שנותנים לך , תן את ה100 אחוז שלך ותראה מה יוצא לך מזה .י
אל תצפה לכולם , זה צה"ל , שאמרו את המשפט "כגודול הציפיות גודל האכזבה " חשבו על צה"ל . וגאמא לא קשור לנושא , זה לא מיט"ב זה בכלל חמ"ן .
# 7 |
חבר וותיק
|
ברוב המקרים... שמדובר בזימון לעניינים סודיים/מסווגים או מיונים לעניינים אלה הכוונה היא לסיווג -
לעשות לך סיווג ביטחוני או לקבוע לך רמה של אחד ישנן מספר רמות של סיווגים (לכל חייל יש גישה למידע מסווג בדרגות שונות בהתאם לתפקידו) -בלמ"ס- - בלתי מסווג. -שמור- - מידע שמור. -סודי- - מידע סודי. -סודי ביותר- - מידע סודי ביותר. כנראה רוצים לקבוע לך רמת סיווג.... סיווג גבוהה זה שירות מועיל לך ולמדינה. שיהיה בהצלחה.
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אל תסיק על תפקיד לפי רמת הסיווג.
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
מצד שני ישנם הרבה אנשים שאני מכיר שרמתם היא בין שמור לסודי ביותר ועושים קודש
חלקם לוחמים וחלקם חברים במערך טכני אחר אבל שורה תחתונה במידה ולא תיפול בין הכיסאות, תוכל להשתמש בסיווג לעשות משהו מועיל ולא לצבוע ציפורניים.
# 10 |
חבר מתקדם
|
זה שעושים לו סיווג בטחוני אומר שכבר יש להם תפקיד בשבילו , הם לא סתם עושים לאנשים תחקיר .
ככה שאם לא עשיתה מבחנים או ראיונות , אל תצפה לתפקיד מדהים , אולי טוב אבל לא משהו מיוחד .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|