|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מי מחר בא לפסטיבל " יותר " 5 ?
היי לכולם
מי שמתגייס השנה עוד חודש פחות או יותר ועד לאפריל 2010 מוזמנים מחר לפסטיבל " יותר " שמתקיים זו השנה ה- 5 בגני יהושוע החל מהשעה 17:00 ההפועות כמובן יחלו בשעה 19:00 ויגמרו בשעה 23:00 כמו כול שנה יש הופעות והשנה יש הופעות של בועז מעודה , משה פרץ , הדג נחש , מוש בן ארי . כמובן במתחם יוקמו מתחמים של פיינטבול , מתחם ענק של " מקושרים " , מתחם ענק של קוקה קולה שיחלקו צ'ופרים בחינם ! כמו כן היו שם דוכני אוכל ומזון ודוכני במכירה במחיר מוזל הכניסה היא לילידי שנת 1990-1991 משלא יליד שנה זו אין לו מה לעשות שם לגבי החזרה משם הבנתי והתקשרתי לרכבת ישראל , אגד , דן מרכבת ישראל נמסר כי האגודה למען החייל ביקשה מרכבת ישראל לתגבר את הרכבות שלה ורכבת לדרום יוצאת בשעה 23:00 בידיוק ורכבת לצפון יוצאת ב 23:45 הכי מאוחרת שיש ככה גם מאגד ודן נמסר כי הם יחזירו כול אחד לביתהם בקיצור שוווה לבוא שמעתי שזה כיף לא נורמאלי קצת לשבור שגרה מי בא מחר ?< |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אומנים על הפנים.
לא שווים את ה-50 ש"ח שעולה לי להגיע לשם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יגיע כנראה...
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ת'אמת להגיד לך משה פרץ מופיע שם שנה שנייה ברציפות שאר האומנים הם חדשים אבל אין להם תקציב להביא אומנים שווים כמו נגיד את אייל גולן כי תחושב שהם יביאו רק אומנים שהיו בצבא
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני חשבתי יותר בכיוון למה אין אף להקת רוק?
חוץ מזה זה ברור שצריך להביא רק אומנים שהיו בצבא..... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
איזה להקות רוק ואיזה נעליים צריך קצת לגוון באומנים
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
למה הם עשו את זה על יום של בגרות ><
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יש מצב שאני אבוא
וצודקים, אומנים לא משהו
# 10 |
חבר מתקדם
|
מה אתם מתלוננים
גם מביאים לנו הופעות בחינם לכל החבר'ה שמתגייסים ככה לעשות לכם טוב על הלב לפני השירות וגם אתם מתפלצים עליהם =\ לדעתי הולך להיות בנזונה לא אכפת לי מהאומנים אני אף פעם לא הולך להופעות בשביל האומנים [חוץ מטראנס D:] אני תמיד הולך בגלל החבר'ה בגלל הסבבה על החברים הצחוקים השטויות שעושים אל תיהיו יבשים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|